Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Bilantul celui mai grav incendiu din istoria Californiei a ajuns la 31 de morti. Alti 228 de oameni sunt cautati de autoritati

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Bilantul celui mai grav incendiu din istoria Californiei a ajuns la 31 de morti. Alti 228 de oameni sunt cautati de autoritati

Biantul mortilor in incendiul ce face ravagii in California a ajuns la 31 dupa ce inca sase oameni au fost gasiti decedati din cauza celui mai grav incendiu din istoria statului american, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Alerta de incendiu la cel mai mare mall din tara

Alerta de incendiu, sambata seara, in cel mai mare mall din Romania. in urma cu scurt timp, a fost data aceasta alerta. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce alarma de incendiu a pornit la.

Alerta de incendiu la cel mai mare mall din Romania

Alerta de incendiu, sambata seara, in cel mai mare mall din Romania. in urma cu scurt timp, a fost data aceasta alerta. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce alarma de incendiu a pornit la.

De-a viata ascunselea. Alcoolul este cel mai grav drog pentru creier. Dezvaluirile socante facute de neurochirurgul Iliescu

Doctorul Bogdan Iliescu a declarat la emisiunea De-a viata ascunselea ca cel mai grav drog pentru creier este alcoolul. E ingrozitor. Alcoole este cel mai grav drog pentru creier. Cel mai perfid este ca.

Lionel Messi a cstigat trofeul Di Stefano, pentru cel mai bun jucator din campionatul Spaniei n sezonul trecut

Fotbalistul formatiei FC Barcelona, Lionel Messi, a castigat trofeul Di Stefano, decernat cel mai bun jucator din campionatul Spaniei in sezonul trecut.

Pe ce loc se afla Bucurestiulin topul oraselor cu cel mai aglomerat trafic din lume

Bucurestiul ocupa locul trei in lume in topul oraselor cu cel mai aglomerat trafic din lume, fiind singurul din Europa care apare in clasamentul realizat de compania de sisteme de navigatie TomTom, citat de.

Hollywood Reporter: Romania ofera cele mai generoase stimulente din Europa destinate filmului

Romania a anuntat cele mai generoase fonduri din Europa destinate filmului, Guvernul de la Bucuresti aproband un plan de refinantare care ar reprezenta pana la 45% din bugetele acordate filmului pe plan.

Castigatorii Romanian Hospitality Awards: Care este cel mai bun restaurant din Romania

Baracca din Cluj a fost desemnat cel mai bun restaurant din Romania, la prima editie a Romanian Hospitality Awards. Joseph Hadad a obtinut premiul pentru cel mai bun chef, Biutiful a obtinut premiul pentru cel mai bun bar/pub, Calif a fost declarat cel.

Cel mai devastator asediu din Al Doilea Razboi Mondial. Marturii cumplite din orasul sovietic decimat de foamete

Povestea celui mai cumplit asediu din timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial dezvaluie amanunte infioratoare. Au murit un milion de oameni, cei mai multi civili, din cauza foametei si a frigului.

Cele mai bune 10 filme din istoria cinematografiei: topul Sight Sound

Odata la 10 ani, revista britanica Sight Sound publica un top al celor mai bune filme ale tuturor timpurilor. Ierarhizarea se face in functie de voturile a sute de persoane din lumea filmului, critici si regizori deopotriva.

File din istoria pietei romanesti de arta

O fata de Musceleanu s-a vandut, la Alis, cu 1,5 mii de lei. Este o acuarela, altfel s-ar fi dus la cel putin o mie de euro. Dar, in general, preturile la casa de licitatii de arta Alis, cea mai veche de la noi, nu sunt mari. Sunt accesibile, dar aici vedem cum functioneaza fenomenul acela pacatos in care o oferta, oricat de decenta, buna sau exceptionala ar fi ea, tot ajunge sa nu fie acoperita de cererea pietei. Mereu raman piese deosebite, ireprosabile, pentru care cererea nu mai are suflu, nu mai are bani ca sa confirme macar pretul de pornire.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )