Libnet.ro
UNICEF

18:46

Turcia saluta alegerea lui Boris Johnson, nepotul otoman, in fruntea Marii Britanii

Adevărul Adevărul,
Turcia saluta alegerea lui Boris Johnson, nepotul otoman, in fruntea Marii Britanii

Turcia a sarbatorit mostenirea turca a noului prim-ministru britanic, Boris Johnson, miercuri, politicieni si canale de presa proclamand ca nepotul otoman ar putea intari legaturile dintre cele doua state aflate la extremitatile Europei, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Marea Britanie: Jeremy Corbyn contesta alegerea lui Boris Johnson ca prim-ministru si vrea alegeri anticipate

Jeremy Corbyn, liderul opozitiei laburiste din Marea Britanie, a contestat, marti, modul in care Boris Johnson a fost ales prim-ministru, cerand organizarea unui scrutin parlamentar anticipat.

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii. Ce parere are despre romani

Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii. Liderul Partidului Conservator este unul dintre marii promotori ai Brexit. Ce parere are despre romani? Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii? Johnson este noul lider al Partidului Conservator si va deveni noul premier al Marii Britanii, conform unui anunt oficial al conducerii formatiunii .

BORIS JOHNSON, IN PRIMUL SAU DISCURS CA PREMIER: Marea Britanie va iesi cu siguranta din UE pe 31 octombrie

Boris Johnson a tinut primul sau discurs ca premier britanic in fata Downing Street. El a laudat puterea si rabdarea fostului premier Theresa May si dorinta ei profunda de a servi publicul. insa, sustine Johnson, in ciuda eforturilor ei, pesimistii de acasa si din strainatate vad Marea Britanie ca pe un prizonier al vechilor argumente din 2016.

Irlanda considera ca afirmatiile lui Boris Johnson despre Brexit nu sunt din lumea reala

Sugestiile noului premier britanic Boris Johnson ca Acordul Brexit ar putea fi renegociat cu Uniunea Europeana in urmatoarele luni nu sunt din lumea reala, a afirmat miercuri seara Leo Varadkar, prim-ministrul Irlandei, potrivit Mediafax. Nicola Sturgeon: Votul pentru independenta Scotiei va fi mai important ca oricand in timpul lui Boris Johnson.

Boris Johnson, primul discurs in calitate de premier al Marii Britanii: Poporul britanic s-a saturat sa astepte. De aceea vom parasi UE pe 31 octombrie

Boris Johnson a sustinut un prim discurs in calitate de premier al Marii Britanii. Acesta a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostului premier britanic Theresa May, amintind de dorinta ei profunda de a servi.

Dominic Raab, noul sef al diplomatiei britanice (Downing Street) Boris Johnson s-a inconjurat de eurosceptici

Boris Johnson l-a numt pe Dominic Raab, un eurosceptic provenit din noua garda a conservatorilor britanici, in fruntea diplomatiei britanice, a anuntat miercuri Downing Street, potrivit AFP.

Boris Johnson a inceput restructurarea guvernului: Ministrul Afacerilor si ministrul Comertului International au fost concediati

Noul premier britanic Boris Johnson a inceput restructurarea guvernului britanic. Ministrul Afacerilor Greg Clark si ministrul Comertului International Liam Fox au fost concediati in timp ce ministrul Transporturilor Chris Grayling, cel al Administratiei Locale James Brokenshire si ministrul Educatiei Damian Hinds au demisionat, informeaza The Guardian.

Boris Johnson a fost desemnat oficial prim-ministru de regina Elisabeta a II-a

Boris Johnson a fost desemnat oficial, la 24 iulie 2019, prim-ministru al Regatului Unit de regina E.

Ce promisiuni a facut Boris Johnson cu privire la Brexit, in primul sau discurs ca prim-ministru. Si-a contrazis vechile declaratii

Miercuri, Boris Johnson a fost investit de regina Elisabeta a II-a in functia de premier al Marii Britanii. Ulterior, el a sustinut si primul sau discurs in aceasta calitate, in care a promis rezolvarea unui.

Incidente in timp ce Boris Johnson se ducea la Palatul Buckingam pentru a fi investit in functia de premier (VIDEO)

Miercuri, conservatorul Boris Johnson a fost numit in functia de premier al Regatului Unit, pe locul lasat vacant de Theresa May. Pe drumul spre Palatul Buckingam, insa, coloana oficiala in care se afla masina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2836 seconds )