Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO O cantareata din Indonezia a murit dupa ce a fost muscata de o cobra in timpul unui concert/ Serpii faceau parte din spectacol

Hotnews Hotnews,
 VIDEO O cantareata din Indonezia a murit dupa ce a fost muscata de o cobra in timpul unui concert/ Serpii faceau parte din spectacol

Irma Bule, o artista din Indonezia, cunoscuta pentru faptul ca in spectacolele sale apareau serpi, a murit in timpul unui concert pe care-l sustinea in Karawang, in Java de Vest. Tanara de 29 de ani a fost muscata de o cobra. Convinsa ca sarpele nu era unul veninos, cantareata a continuat sa cante vreme de 45 de minute, dupa care a cazut pe scena. continuă pe Hotnews

O cantareata din Indonezia a murit, muscata pe scena de o cobra regala

O cantareata indoneziana a murit dupa ce a fost muscata de o cobra pe care o tinea in mana in timp ce interpreta o piesa.

Indonezia: O cantareata a murit dupa ce a fost muscata de o cobra chiar in timpul unui concert (VIDEO)

Irma Bule, o artista din Indonezia, a murit in timpul unui concert pe care il sustinea in Karawang, in Java de Vest. Artista, in varsta de 29 de ani, s-a facut cunoscuta pentru ap.

Cinci persoane au murit dupa ce au fost lovite de o masina in timp ce asteptau autobuzul in statie

Cinci persoane au decedat in timp ce asteptau autobuzul intr-o statie din Braila. Acestea au fost lovite de o masina al carei sofer a pierdut controlul asupra volanului, alte doua persoane au fost ranite.

O femeie din Indonezia a dat anunt ca isi vinde casa si se va oferi pe ea, ca bonus, noului proprietar(VIDEO)

Lina Wia, o mama singura in varsta de 40 de ani, din Indonezia a dat anunt in mediul online ca doreste sa-si vanda casa. La pachet, cel care o va cumpara, va putea sa o ia si de.

Braila: Cinci persoane au murit dupa ce o masina a intrat in viteza intr-o statie de autobuz

Cinci persoane au fost decedat, iar doua au fost ranite, luni dimineata, pe strada Ramnicu Sarat din municipiul Braila, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat in viteza pe trotuar si in statia de autobuz unde se aflau victimele, informeaza Serviciul Rutier al IPJ Braila, transmite Agerpres.

Accident grav in Braila: Cinci persoane au murit dupa ce o masina a intrat in viteza intr-o statie de autobuz

Cinci persoane au murit, iar doua au fost ranite, luni dimineata, pe strada Ramnicu Sarat din municipiul Braila, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat in viteza pe trotuar si in statia de autobuz unde se aflau victimele, informeaza Serviciul Rutier al IPJ Braila, transmite Agerpres.

UPDATE Accident grav in Braila: Cinci persoane au murit dupa ce o masina a intrat in viteza intr-o statie de autobuz. Soferul, depistat pozitiv la testul de droguri

Cinci persoane au murit, iar doua - soferul si o femeie - au fost ranite, luni dimineata, pe strada Ramnicu Sarat din municipiul Braila, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat in viteza pe trotuar si in statia de autobuz unde se aflau victimele, informeaza Serviciul Rutier al IPJ Braila, transmite Agerpres. Ora 15:26 Soferul a testat pozitiv la testul de droguri: amfetamina/benzodiazepina/canabi, au declarat surse medicale pentru Infobraila.

Raport: Focul din clubul Colectiv a fost amplificat de sapte ori de sistemul de ventilatie (VIDEO)

Noi date ies la iveala dupa tragedia din Colectiv. Potrivit unui raport al Institului National de Expertiza Criminalistica, flacarile din clubul groazei au fost de aproape sapte ori mai violente decat.

Surse: Doi ministri ar putea pleca din Guvern, imediat dupa Pasti

Ministrul Muncii, Ana Costea, si ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, ar putea pleca din Guvern, imediat dupa Pasti, potrivit unor surse guvernamentale.

Accident rutier pe DN1: Un tanar de 18 ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un TIR

Un tanar, in varsta de 18 ani, a murit, marti dupa-miaza pe DN1, in Alba, dupa ce autoturismul in care se afla s-a lovit de un TIR, potrivit adevarul. ro. Accidentul s-a produs.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )