Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Capsulele din plastic, solutia pentru restaurante gasita de un designer francez

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Capsulele din plastic, solutia pentru restaurante gasita de un designer francez

Va fi acesta modul in care o masa la restaurant va arata in viitorul apropiat? Designerul francez Cristophe Gernigon vede capsusele sale din plastic drept o varianta pentru a proteja sanatatea clientilor, potrivit Fr24news. continuă pe Hotnews

Ar putea fi cea mai mare strucutura din plastic reciclat: cum a fost posibila balena albastra

In incercarea de a atrage atentia asupra problemei poluarii din ocean, un grup de artisti a creat o balena albastra din plastic colectat si reciclat. Rezultatul final este cel putin.

P Huawei MatePad Pro, tableta cu cel mai mare raport ecran-corp din lume, ideala pentru activitatile profesionale, de invatare sau de relaxare

Utilitatea unui dispozitiv cu un ecran mai mare decat al unui smartphone si mai portabil decat un laptop sau PC s-a vazut cel mai bine in zilele de izolare. Video call-uri, sedinte, lectii online, toate aceste lucruri au testat din plin infrastructura de internet, dar si device-urile pe care fiecare le-a folosit pentru a ramane conectat cu activitatile obisnuite, chiar si de acasa. Vorbim despre tableta, acest dispozitiv aflat la granita dintre laptop si telefonul mobil, care se remarca printr-un ecran generos si o baterie puternica. in materialul de astazi, o sa discutam despre Huawei MatePad Pro, tableta varf de gama recent lansata de HUAWEI si propunerea companiei pentru anul 2020 in materie de tablete.

Barbatul care a amenintat-o pe farmacista din Timisoara, arestat pentru 30 de zile

Barbatul care a amenintat-o pe farmacista din Timisoara, pentru a obtine un medicament cu efecte halucinogene, a fost arestat pentru 30 de zile, a anuntat Politia Timis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )