Libnet.ro
UNICEF

06:15

Barbatul care a amenintat-o pe farmacista din Timisoara, arestat pentru 30 de zile

Antena3 Antena3,
Barbatul care a amenintat-o pe farmacista din Timisoara, arestat pentru 30 de zile

Barbatul care a amenintat-o pe farmacista din Timisoara, pentru a obtine un medicament cu efecte halucinogene, a fost arestat pentru 30 de zile, a anuntat Politia Timis. continuă pe Antena3

Primul transfer de plasma de la un pacient vindecat de COVID-19, la altul in stare critica, la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara

Primul transfer de plasma de la un pacient vindecat de COVID-19, la un altul aflat in stare critica, a avut loc la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, vineri, a anuntat dr. pneumolog.

Seful echipei de raspuns la criza de coronavirus din Sicilia, arestat pentru luare de mita

Coordonatorul echipei de raspuns la criza coronavirusului a fost arestat joi alaturi de alte noua persoane fiind suspectat de acte de coruptie si aranjare a unor licitatii in sectorul medical inainte sa fie numit in actuala functie, a anuntat politia siciliana, relateaza Reuters.

Dilema din dosarul proxenetilor: este infractor barbatul care-si trimite sotia sau iubita la prostitutie legala?

Circa 1 milion de euro ar fi obtinut sase clujeni de la fetele care seprostituau in Vest. Avocatii inculpatilor aduc doua argumente in favoarea clientilor: prostituatele erau sotiile sau iubitele acestora, iar in tarile unde munceau fetele, prostitutia era legala, ele platind inclusiv impozite.

VIDEO Capsulele din plastic, solutia pentru restaurante gasita de un designer francez

Va fi acesta modul in care o masa la restaurant va arata in viitorul apropiat? Designerul francez Cristophe Gernigon vede capsusele sale din plastic drept o varianta pentru a proteja sanatatea clientilor, potrivit Fr24news.

P Huawei MatePad Pro, tableta cu cel mai mare raport ecran-corp din lume, ideala pentru activitatile profesionale, de invatare sau de relaxare

Utilitatea unui dispozitiv cu un ecran mai mare decat al unui smartphone si mai portabil decat un laptop sau PC s-a vazut cel mai bine in zilele de izolare. Video call-uri, sedinte, lectii online, toate aceste lucruri au testat din plin infrastructura de internet, dar si device-urile pe care fiecare le-a folosit pentru a ramane conectat cu activitatile obisnuite, chiar si de acasa. Vorbim despre tableta, acest dispozitiv aflat la granita dintre laptop si telefonul mobil, care se remarca printr-un ecran generos si o baterie puternica. in materialul de astazi, o sa discutam despre Huawei MatePad Pro, tableta varf de gama recent lansata de HUAWEI si propunerea companiei pentru anul 2020 in materie de tablete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )