Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Caz revoltator in R. Moldova. Motivul pentru care un preot a legat un caine de masina si l-a tarat pe sosea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Caz revoltator in R. Moldova. Motivul pentru care un preot a legat un caine de masina si l-a tarat pe sosea

Preotul din Anenii Noi Ghenadie Valuta a fost surprins de catre un martor cum a legat un caine de masina si il tara pe sosea. Preotul si-a justificat gestul prin faptul ca nu a dorit sa-si murdareasca automobilul, dar si pentru ca animalul ar fi fost agresiv. continuă pe Adevărul

Florentin Pandele, motivul pentru care a hotarat sa candideze la prezidentiale: Am iesit sa imi apar sotia si m-am pus in fata glontului otravit dat de Liviu Dragnea

Florentin Pandele a declarat, la Antena 3, ca motivul pentru care a hotarat sa candideze la alegerile prezidentiale a fost pentru a-si apara sotia. Imediat dupa alegerile din 26 mai, presedintele.

Digi 24: Daniel Dobre dezvaluie motivul pentru care Simona Halep refuza sa mearga la emisiuni televizate in Romania

Simona Halep e afectata de atitudinea hater-ilor atat in randul comentatorilor sportivi, cat si in randul fanilor. Este motivul pentru care a renuntat sa mai citeasca presa si comentariile si nici nu merge in emisiuni televizate, a dezvaluit Daniel Dobre, antrenorul proaspetei campioane de la Wimbledon, la Digi24.

Motivul pentru care tot mai multe femei renunta la menstruatie: E o binecuvantare

Conform unor studii recente, ciclul menstrual nu are un beneficiu asupra sanatatii, din ce in ce mai multe femei alegand sa foloseasca anticonceptionale pentru a-l opri. Recent, in Marea Britanie, a fost.

Motivul pentru care o tanara si-a pus un PREZERVATIV pe picior. Povestea a devenit VIRALA (FOTO)

O tanara a postat pe contul sau de Twitter o imagine in care apare cu un picior bagat intr-un prezervativ. Imaginea si povestea Valeriei a devenit virala.

CSM, despre cumpararea unui nou sediu in valoare de 18 milioane de euro: De 14 ani, institutia functioneaza intr-un sediu impropriu, pentru care s-a platit chirie de peste 9,1 milioane de euro din fonduri publice

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) reactioneaza la informatiile potrivit carora institutia ar urma sa isi achizitioneze cu 18 milioane de euro un nou sediu si sustine ca de aproximativ 14 ani functioneaza intr-un sediu impropriu, pentru care s-a platit chirie de peste 9,1 milioane de euro din fonduri publice. CSM mai sustine ca de-a lungul timpului au fost facute demersuri pentru alocarea unui sediu corespunzator, insa acestea au ramas fara rezultat, si ca fondurile pentru noul sediu, puse la dispozitie de Guvern, nu fac parte din sfera bugetului destinat necesarului instantelor si parchetelor, alocarea bugetara fiind realizata in mod separat.

Caz revoltator in Harghita. Un politist a fost bagat in spital dupa ce un barbat l-a lovit fara mila

Un politist a ajuns la spital si a suferit o interventie chirugicala, dupa ce a fost lovit de un barbat care facea scandal la sediul Primariei Zetea, oamenii legii fiind chemati pentru aplanarea.

Caz revoltator in Iasi. Un escroc i-a vand bilete false la Untold unei tinere. Femeia a fost amenintata cu moartea de individ

Un barbat din Iasi a inselat o tanara vanzandu-i bilete false la festivalul Untold, iar apoi l-a amenintat cu moartea pe un prieten al victimei, care il sunase sa-i ceara socoteala. Escrocul a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )