Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Cea mai buna camera pentru vloggerul din tine: de ce faci valuri pe YouTube cu noul DJI Pocket 2

Playtech Playtech,
VIDEO Cea mai buna camera pentru vloggerul din tine: de ce faci valuri pe YouTube cu noul DJI Pocket 2

O camera pentru vlogging in 2020 trebuie sa filmeze 4K, preferabil in HDR, sa aiba o stablizare impecabila a imagini si sa fie usor de manipulat. Noul DJI Pocket 2 bifeaza toate aceste. continuă pe Playtech

Cum se prepara cea mai buna zacusca de gogosari. Reteta inedita, dar atat de gustoasa

Toamna, gospodinele adevarate sunt mai ocupate ca niciodata. Acestea pregatesc camara pentru sezonul rece cu muraturi, dulceturi, compoturi sau zacusca. Putine sunt cele care stiu cum se prepara cea mai buna zacusca de gogosari. Reteta prezentata mai jos este pe cat de usor de facut, pe atat de gustoasa. Reteta pentru cea mai buna zacusca .

Descopera Moovit, aplicatia prin care iti gasesti cea mai buna ruta de calatorie pe noul tau telefon HUAWEI P smart 2021

HUAWEI are un nou telefon in portofoliu, dar si o veste importanta, atat pentru noii utilizatori, cat si pentru cei care folosesc deja dispozitivele sale. Dar inainte de toate, o scurta.

DANA DIMA DEMETRIAN, BCR: La nivel de grup avem cea mai scazuta rata de default din piata

Grupul Banca Comerciala Romana BCR) are cea mai scazuta rata de intarziere la plata a ratelor din piata bancara romaneasca, a declarat, ieri, intr-o videoconferinta de presa, Dana Dima Demetrian, vicepresedinte retail and private banking la BCR. in cazul BCR, doar 11% din creditele acordate persoanelor fizice au fost amanate la plata, iar 65% din cereri au vizat amanari pe doar trei luni de zile.

VIDEO Google Recorder ar putea fi cea mai buna aplicatie: cum o poti accesa si de ce face minuni

In cazul in care actualizarile sistemului de operare Android nu erau un motiv suficient sa imbratisezi un Google Pixel, aplicatia Google Recorder s-ar putea sa te convinga. inca de la.

Ce spune un psiholog, despre cazul profesoarei din Maramures care agresa un elev: Varianta cea mai buna ar fi ca testarea psihologica sa fie facuta foarte serios pentru ca in general este doar o formalitate peste care se trece

Monica Anisie a solicitat o ancheta Inspectoratului Scolar, dupa ce a aparut un videoclip in care o profesoara agreseaza un copil. Psihologul Keren Rosner spune ca profesorii ar trebui sa treaca prin anumite te.

Marturia impresionanta a unui salvamontist implicat in cea mai grea actiune de salvare din ultimii zece ani: A urmat o asteptare lunga si obositoare

Noaptea de 21 spre 22 octombrie 2020 va ramane cu siguranta in istoria Salvamont Prahova drept una in care salvatori din Busteni si Sinaia au participat la cea mai grea actiune de salvare din ultimii zece ani, dupa cum marturiseste unul dintre participanti.

Cea mai scumpa masina din lume s-a vandut. Ce suma astronomica s-a platit pentru ea

Editia din 2019 a Salonului Auto de la Geneva a scris istorie, aratand lumii cea mai scumpa masina de pe planeta. Un anonim a platit o suma fabuloasa pentru a-i deveni proprietar. La Voiture Noire, cea mai scumpa masina din lume. Suma pentru care a fost cumparata Unul dintre modelele prezentate de producatorul Bugatti a .

Ora de iarna 2020. Romania trece la ora de iarna in cea mai lunga zi din an

Ora de iarna 2020. in noaptea de 24 spre 25 octombrie 2020, Romania trece la ora de iarna, astfel ca ora 04. 00 devine ora 03. 00, motiv pentru care ziua de 25 octombrie devine cea mai lunga zi din an.

Gaura de ozon din Antarctica este cea mai mare din ultimii ani

Gaura de ozon de deasupra Antarcticii a atins dimensiunea maxima anuala. Din pacate, este cea mai mare si mai profunda din ultimii ani. Stratul de ozon este esential pentru asigurarea.

SABIN SARMAS, PRESEDINTELE ADR: Romania poate sa devina economia digitala cu cea mai rapida crestere din UE

Romania are potentialul de a deveni economia digitala cu cea mai rapida crestere din Uniunea Europeana, datorita unui ecosistem puternic IT existent aici, a declarat, azi, Sabin Sarmas, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )