Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO Cea mai neasteptata medalie de aur din istoria Jocurilor Olimpice

Online Sport Online Sport,
VIDEO Cea mai neasteptata medalie de aur din istoria Jocurilor Olimpice

Australianul Steven Bradbury a castigat aurul in 2002, la Salt Lake City, la proba de short track, dupa ce toti adversarii sai au cazut cu cativa metri inaintea liniei de sosire. Bradbury, in costum inchis la culoare, era ultimul si se afla la metri buni in spate, insa ceilalti patru finalisti s-au impiedicat unii pe altii si l-au lasat pe acesta sa treaca in fata doar pentru cativa metri. Imaginile cu finalul sunt la 1:30. continuă pe Online Sport

IBM ar face cea mai mare schimbare strategica din ultimii 20 de ani daca va decide vanzarea diviziei de procesoare

IBM se gandeste sa vanda divizia de semiconductoare si lucreaza cu Goldman Sachs pentru a gasi posibili cumparatori, scrie Financial Tmes care citeaza surse apropiate discutiilor. Totusi, divizia este foarte importanta si IBM nu s-a decis inca daca o va vinde sau daca va infiinta o companie mixta cu un alt partener industrial.

Rand Refinery, cel mai mare producator de aur din lume, intra pe piata romaneasca

Rand Refinery, principalul furnizor de aur din lume, va intra saptamana viitoare pe piata romaneasca.

Pretul zaharului, in cea mai lunga perioada de avans din ultimele patru luni

Cotatia futures a zaharului inregistreaza cea mai mare perioada de avans din ultimele patru luni, in conditiile in care seceta din Brazilia, cel mai mare producator si exportator de profil din lume, ameninta recolta.

O adolescenta din Slatina, cea mai buna eleva traducatoare din tara

Andreea Florina Sandita, eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Radu Greceanu din municipiul Slatina, va reprezenta Romania la Bruxelles peste doua luni, dupa ce a fost desemnata castigatoarea concursului Juvenes Translatores organizat de Comisia Europeana si dedicat elevilor de liceu. La competitia mentionata, slatineanca s-a dovedit cea mai inzestrata din tara la limba engleza dintre cei aproape 150 de liceeni din tara participanti.

Adrian Mutu, in topul celor mai scumpe transferuri din istoria Premier League. ...

Transferul lui Adrian Mutu la Chelsea, din sezonul 2003/2004, este unul din cele mai scumpe din istoria fotbalului britanic, romanul depasind staruri precum Michael Owen, Carlos Tevez sau Eden Hazard, potrivit unui top publicat de caughtoffside. com. Adrian Mutu ocupa locul 20 intr-un top 100 al celor mai scumpe transferuri din Premier League. Cu toate ca la acea vreme suma platita de Chelsea, chiar si pe atunci cea mai mare din istoria clubului, se ridica la 15,8 milioane lire sterline, dupa .

Gala Super Bowl 2014, cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Gala Super Bowl 2014 a devenit cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane, fiind vizionata de un numar record de 111,5 milioane de telespectatori, transmite Hollywood Reporter. Gala a depasit cu.

Super Bowl 2014- cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Gala Super Bowl 2014, vizionata de un numar record de 111,5 milioane de telespectatori, a devenit cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane, informeaza hollywoodreporter. com , citat de Mediafax .

Simona Halep, printre cei mai promitatori 10 sportivi din lume, conform Eurosport

La aniversarea a 25 de ani, specialistii Eurosport au prezentat in revista Eurosport Now! 25 de momente emblematice din istoria sportului, transmise live de postul de televiziune, precum si 10 potentiale staruri ale.

iti taie respiratia. Imagini incredibile cu cea mai mare campie din lume. Zeci de mii de oameni vin aici in fiecare an

Cerul senin, intinderea uriasa de sare si oglinda care se formeaza in sezonul ploios atrag mii de turisti si fotografi amatori la Salar de Uyuni, in Bolivia, in fiecare an. Salar de Uyuni este cea mai mare c.

Zhangulov, Rompetrol: Avem cea mai buna oferta pentru actiunile detinute de statul roman la RRC

Conducerea Rompetrol considera ca grupul, controlat de kazahii de la KazMunayGas, are cea mai buna oferta pentru achizitia unui pachet de circa 26,7% detinut de statul roman la Rompetrol Rafinare RRC).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )