Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Cea mai buna nghetata din Europa se face la Galati. Woopie ice a cucerit Parisul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cea mai buna nghetata din Europa se face la Galati. Woopie ice a cucerit Parisul

Studentii Facultatii de Stiinta si Ingineria Alimentelor au obtinut marele premiu la Paris, la cea mai importanta competitie a inovatorilor din alimentatie. Cucerit de inghetata inventata in laboratoarele Universitatii Dunarea de Jos, din Galati, juriul alcatuit exclusiv din mari producatori din industrie a trecut tara noasta pe primul loc. continuă pe Hotnews

E OFICIAL! Romania a ajuns cea mai BOGATA tara din Est: Romanii, mai prosperi decat ungurii. Cea mai mare banca a lumii da cifrele pe fata

Suntem cu mult mai bogati decat credeam, ne asigura grupul financiar Credit Suisse care arata ca Romania a ajuns cea mai bogata tara din aceasta zona a Europei. Potrivit specialistilor citati de.

A fost schimbata cea mai longeviva lampa din Spitalul Judetean Arad. A fost acolo timp de 80 de ani

Obiectul de iluminat era, de fapt, cea mai veche piesa din spital, fiind acolo din anii 30. Asadar, pe cat de veche, pe atat de rezistenta a fost lampa, care a fost in spital pentru aproape 80 de ani. Mai.

Cel mai mare port din Europa vrea sa creeze o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin

Cel mai mare port din Europa, Portul Rotterdam, a incheiat un parteneriat cu o banca olandeza ABN AMROsi cu filiala IT a Samsung pentru realiza o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin blockchain.

VIDEO Cea mai veche epava intacta din lume a fost descoperita n largul coastelor Bulgariei si dateaza de acum 2.400 de ani

Arheologii au gasit in Marea Neagra, la 80 km de coasta bulgara, cea mai veche epava intacta, datarea cu carbon aratand ca este o nava greaca de acum 24 de secole. Descoperirea a fost realizata in cadrul proiectului Black Sea Maritime Archaeological Project care, folosind roboti telecomandati, au facut o cartare amanuntita a fundului marii. Nu sunt planuri de a scoate epava la suprafata, dat fiind ca se afla la 2 km in adancuri, iar procedeul ar costa imens si ar putea distruge nava.

Educatia n Estonia. De la o tara ex-sovietica saraca la cele mai bune rezultate din Europa la testele PISA, desi salariile profesorilor sunt mici

Rezultatele elevilor din Estonia sunt cele mai bune din Europa si printre cele mai bune din intreaga lume, conform testelor PISA. Dar care este reteta pentru acest succes? Estonia s-a transformat dintr-o tara ex-sovietica saraca intr-o economie europeana de varf in care saracia nu iti stabileste destinul in educatie. Mai mult de o treime dintre elevii estonieni din medii socioeconomice scazute se numara printre cei mai performanti la testele PISA.

ORA DE IARNA 2018. Dam ceasurile inapoi! 28 octombrie va fi cea mai lunga zi din an. Cum ne afecteaza

Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ceasurile vor fi date inapoi cu o ora, la 04. 00, care va deveni 03. 00, iar 28 octombrie va fi cea mai lunga zi din acest an.

Masterplast a mutat fabrica din Sfantu Gheorghe in Ungaria: Nu era cea mai buna optiune

Compania ungara Masterplast si-a mutat fabrica din Sfantu Gheorghe, judetul Covasna, in Ungaria. Sorin Cristea, directorul de vanzari la Masterplast a anuntat ca fabrica a fost mutata deoarece din punct.

Cea mai veche epava din istorie, gasita intacta in Marea Neagra. Cum arata corabia de 2.400 de ani conservata perfect

O echipa de cercetatori britanici care lucreaza la un proiect de arheologie marina a descoperit o corabie intacta pe fundul Marii Negre. Este cea mai veche ambarcatiune din lume gasita in aceste conditii, specialistii estimand ca vasul antic zace acolo de mai bine de 2. 400 de ani.

Alerta in Suceava! Focar de meningita la cea mai mare gradinita din oras

Trei copii de cinci ani si sora mai mare a unuia dintre ei, inscrisi la Gradinita cu Program Prelungit din cartierul Burdujeni, din Suceava, au ajuns la spital cu o forma usoara de meningita virala. in.

Cluburile automobilistice de limba germana au decis: Continental, cea mai buna anvelopa pentru sezonul rece ce se apropie

Scoala germana de tehnologie auto ramane an dupa an la inalte standarde calitative. De multe ori, cele mai inalte. E ceea ce intampla si in domeniul anvelopelor. Si cum sezonul rece bate la usa, cele mai cunoscute cluburi automobilistice din lume, ADAC, oAMTC si TCS, adica cele din Germania, Austria si Elvetia, va propun o comparatie extrem de actualizata a anvelopelor de iarna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )