Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Cea mai veche epava intacta din lume a fost descoperita n largul coastelor Bulgariei si dateaza de acum 2.400 de ani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cea mai veche epava intacta din lume a fost descoperita n largul coastelor Bulgariei si dateaza de acum 2.400 de ani

Arheologii au gasit in Marea Neagra, la 80 km de coasta bulgara, cea mai veche epava intacta, datarea cu carbon aratand ca este o nava greaca de acum 24 de secole. Descoperirea a fost realizata in cadrul proiectului Black Sea Maritime Archaeological Project care, folosind roboti telecomandati, au facut o cartare amanuntita a fundului marii. Nu sunt planuri de a scoate epava la suprafata, dat fiind ca se afla la 2 km in adancuri, iar procedeul ar costa imens si ar putea distruge nava. continuă pe Hotnews

Cea mai veche epava din istorie, gasita intacta in Marea Neagra. Cum arata corabia de 2.400 de ani conservata perfect

O echipa de cercetatori britanici care lucreaza la un proiect de arheologie marina a descoperit o corabie intacta pe fundul Marii Negre. Este cea mai veche ambarcatiune din lume gasita in aceste conditii, specialistii estimand ca vasul antic zace acolo de mai bine de 2. 400 de ani.

China inaugureaza CEL MAI LUNG POD MARITIM din lume, care a costat 20 de MILIARDE de dolari. Imagini spectaculoase cu proiectul faraonic (VIDEO)

China va inaugura pe 24 octombrie cel mai lung pod maritim din lume, de 55 de kilometri, care va lega orasul chinez Zhuhai de Hong-Kong si Macao. Noul pod va reduce timpii de calatorie de la peste trei ore, la sub 4.

Cei mai bogati beauty-influenceri din lume. Castiga o avere de pe Instagram si YouTube!

Forbes a realizat un top al celor mai bine platiti influencers de beauty din lume. De la vloggeri la makeup artisti profesionali, toti au in comun iubirea pentru frumos si machiaj, iar pasiunea le-a adus notorietate in lumea intreaga.

China inaugureaza cel mai lung pod maritim din lume

Presedintele chinez, Xi Jinping, a fost prezent ieri la inaugurarea celui mai lung pod maritim din lume, cel care conecteaza Hong Kong, Macao si orasul chinez Zhuhai, scrie Reuters.

Cele mai sigure 100 de banci din lume. Care dintre ele sunt prezente si in Romania

SP Global Ratings a actualizat analiza gradului de risc al celor mai importante institutii bancare din lume, aratand in ce masura acestea ar putea face fata unor schimbari majore in piata creditelor. Bancile din China, care au sustinerea.

Descoperire arheologica uimitoare, pe fundul Marii Negre. Nu credeam ca este posibil - VIDEO

Arheologii au gasit ceea ce ar putea fi cea mai veche epava intacta pe fundul Marii Negre, cu o vechime de peste 2. 400 de ani. Nava de 23 de metri, de provenienta greceasca, a fost descoperita cu catargul,.

Adevarul despre CEA MAI VECHE RELATIE a actorului Mihai Bendeac: Acum a fost prins in fapt si a marturisit TOTUL...

Mihai Bendeac are motiv de sarbatoare. Parintii actorului au implinit recent 37 de ani de cand s-au casatorit, asa ca Mihai a tinut sa impartaseasca bucuria cu fanii sai. Din declaratiile.

FOTO VIDEO Cel mai lung pod maritim din lume, in valoare de 20 de miliarde de dolari, inaugurat de China

China a inaugurat, marti, cel mai lung pod maritim din lume, cu o lungime de 55 de kilometri, dupa o investitie de 20 de miliarde dolari si lucrari ce au durat noua ani, transmite CNN. Podul face legatura intre orasul chinez Zhuhai, Hong-Kong si Macao.

VIDEO Se deschide cel mai lung pod maritim din lume, proiect de 20 de miliarde de dolari ce a strnit multe controverse

Pe 24 octombrie presedintele chinez Xi Jinping va inaugura unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructura din China, un pod lung de 55 km care va lega orasul chinez Zhuhai de Hong Kong si Macao. Timpii de calatorie vor scadea de la peste trei ore, la sub 40 de minute si China spune ca regiunea se va dezvolta si mai mult. in Hong Kong insa criticii spun ca nu era nevoie de un pod atat de scump si ca autonomia teritoriului va fi stirbita si mai mult, la doar cateva saptamani dupa ce in Hong Kong au ajuns si primele trenuri de mare viteza.

VIDEO China: Cel mai lung pod maritim din lume a fost inaugurat

Presedintele chinez Xi Jinping a inaugurat astazi cel mai lung pod maritimdin lume. Proiectul a costat 20 de miliarde de dolari si construirea lui a durat 9 ani, scrieCNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )