Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Cea mai mare dovada de umanitate. Barbatul care a renuntat la job ca sa salveze caini abandonati

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cea mai mare dovada de umanitate. Barbatul care a renuntat la job ca sa salveze caini abandonati

Takis Prostasias este un grec din Creta care a renuntat la job si salveaza caini abandonati, inclusiv la gunoi. De cativa ani, prin adapostul elenului au trecut zeci de caini. continuă pe Adevărul

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul!Preotul Constantin Necula spune ce inseamna o relatie perfecta si femeia ideala

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul este sa-l anuleze cu pretentii absurde. Distrugand tocmai libertatea reactiei, a vointei care limpezeste.

VIDEO Cea mai mare captura din istoria politiei de frontiera: 1 milion de pachete de tigari de contrabanda

Politistii de frontiera din cadrul PTF Siret au descoperit aproape un milion de pachete de tigari de contrabanda pe care trei cetateni polonezi au incercat sa le introduca in Romania, ascunse in colete cu rigips si vata minerala, in doua TIR-uri.

GHILEA (PNL BIHOR): FSDI - cea mai mare lovitura data bugetului Romaniei

Deputatul liberal Gavrila Ghilea a declarat, astazi ca prin infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, PSD pune la cale jaful secolului, cea mai mare lovitura care se poate da bugetului Romaniei, economiei nationale si separatiei puterilor in stat.

VIDEO Cum s-a transformat raul Cerna, la izvoarele Lacului Cincis, dupa cea mai mare ecologizare facuta de jandarmi

De mai mult de un an un loc de la izvoarele Lacului Cincis s-a transformat intr-un dig imens format din tone de peturi si gunoaie aruncate de localnici si turisti. La doua saptamani de la actiunea de ecologizare efectuata de jandarmi, raul ofera o priveliste neobisnuita.

Oficial BNR: E posibila o noua criza economica mondiala. Se va reflecta si la noi/ Care este cea mai mare vulnerabilitate a Romaniei?

Economia mondiala ar putea intra in perioada urmatoare intr-o noua recesiune, insa nu de amploarea celei din 2007-2009, iar punctul nevralgic al Romaniei este deficitul bugetar mare, a declarat, miercuri, Daniel Daianu, membru in Consiliul de.

Veaceslav Negruta: Cea mai mare problema pentru Sergiu Cioclea a fost creata de pachetul privind amnistia capitalurilor

Ex-ministrul Finantelor Veaceslav Negruta considera ca faptul ca guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei, Sergiu Cioclea, si-a anuntat demisia intr-un briefing ad-hoc arata ca acesta era determinat sa plece si nu a oferit nicio sansa sa se lase convins sa mai ramana in oficiu. Potrivit lui, exista niste lucruri grele pe care guvernatorul le-a considerat poate o lovitura puternica fata de dansul ca economist, in functia pe care a detinut-o.

FOTO Istoria statiei meteo de la Varful Omu, cladirea locuita permanent situata la cea mai mare altitudine din Romania

La Statia Meteo de la Varful Omu s-au facut primele observatii climatologice in anul 1927. in anul 1937, Institutul Meteorologic infiinteaza un birou specializat cu 3 observatori, care transmiteau prin radio, din ora in ora, datele meteo la Institutul Meteorologic Central.

Cea mai mare captura din istoria politiei de frontiera: 1 milion de pachete de tigari de contrabanda

Politistii de frontiera din cadrul PTF Siret au descoperit aproape un milion de pachete de tigari de contrabanda pe care trei cetateni polonezi au incercat sa le introduca in Romania, ascunse in colete cu rigips si vata minerala, in doua TIR-uri.

Un nou raport rusinos pentru Romania: Suntem tara din Uniunea Europeana cu cea mai mare saracie in randul copiilor

Romania isi consolideaza performanta trista de a fi tara membra a Uniunii Europene cu cei mai multi copii aflati in saracie sau supusi riscului de excluziune sociala. Cele mai recente date Eurostat ne.

Investitie privata de 1,2 milioane de euro pentru amenajarea a doua noi bulevarde in cea mai mare zona de dezvoltare imobiliara

Infrastructura din zona cartierului Tractorul ar urma sa fie imbunatatita prin constructia a doua noi bulevarde, pe fosta platforma industriala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )