Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Cea mai mare expozitie Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani, la Art Safari 2019

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cea mai mare expozitie Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani, la Art Safari 2019

Cea mai mare expozitie cu lucrari semnate de Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani este vedeta Art Safari Bucuresti 2019, alaturi de arta supercontemporana, la cea de-a sasea editie a evenimentului care va avea loc in perioada 27 septembrie-6 octombrie. continuă pe Hotnews

Cea mai mare ferma de pasari din Orientul Mijlociu a debutat la Bursa din Teheran

La Bursa de Valori din Teheran Tehran Stock Exchange - TSE) a avut loc cea de-a treia oferta publica initiala IPO) din anul curent iranian, care a inceput in 21 martie, anunta menafn. com, adaugand ca duminica si-au facut debutul pe aceasta piata actiunile Seamorgh Co. , cel mai mare complex de crescut pasari din Iran si Orientul Mijlociu.

Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala

Pierderea unei piete de 400 de miliarde de dolari il face sa sufere si acum pe unul din cei mai bogati oameni din lume. Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala, potrivit The Independent. Fondatorul lui Microsoft poate fi unul din cei mai mari antreprenori tech ai tuturor timpurilor, dar nu inseamna ca nu a facut si greseli in cariera: la un eveniment gazduit de Village Global a spus ca pe una o regreta inca aceea de a o fi lasat pe Google sa lanseze Android. Comentand cum lumea software, in special pentru platforme, este una a pietelor in care castigatorul ia totul, Gates a spus: Cea mai mare eroare dintotdeauna este cea de management care a condus ca Microsoft sa nu fie ceea ce este Android.

Care este cea mai mare greseala pe care Bill Gates considera ca a facut-o in business: l-a costat 400 de miliarde de dolari

Bill Gates, fondatorul gigantului de tehnologie Microsoft, ce este evaluat in acest moment la 1,05 trilioane de dolari, a vorbit despre ceea ce el considera ca fiind cea mai mare greseala pe care a facut-o in business.

Cod portocaliu de furtuni si grindina pentru cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis, joi, o avertizare Cod portocaliu de vijelii, grindina si ploi torentiale pentru 25 de judete din tara, valabila pana vineri, la ora 1.

Cum arata cea mai noua clinica Medicover Romania din cladirea The Bridge, deschisa in urma unei investitii de un milion de euro

Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale si diagnostic din Romania, a inaugurat clinica Medicover The Bridge, situata in cladirea The Bridge 2 din zona Grozavesti-Orhideea. Investitia totala pentru noua clinica s-a.

Evaluarea a trecut, urmeaza admiterea. Liceele unde anul trecut ultima medie de admitere a fost mai mare de 9.50

Peste 73% dintre candidatii de la Evaluarea Nationala din 2019 au obtinut medii egale cu 5 sau mai mari decat 5. Pe baza acestor medii se va calcula media de admitere la liceu. Anul trecut, cea mai mare ultima medie de intrare la liceu a fost de 9. 91, la Colegiul National Sfantul Sava Bucuresti, specializarea Matematica-Informatica in Limba Engleza. Hotnews va prezinta specializarile si liceele unde in 2018 ultima medie de admitere a fost de peste 9.

O femeie de 103 ani, castigatoarea unui concurs de alergat. Sfaturi de la cea mai varstnica atleta FOTO

O femeie in varsta de 103 ani, din Statele Unite, a castigat recent primul loc in cadrul unei competitii de alergat pentru seniori. Cea mai varstnica atleta din lume, supranumita Uraganul, a oferit cateva sfaturi despre cum se mentine in forma.

Ponturi pentru accesul la NEVERSEA. Cel mai mare festival de pe plaja din Europa incepe la 4 iulie

Mai sunt doar 9 zile pana la NEVERSEA 4-7 iulie, plaja Modern, Constanta), iar organizatorii dau cateva ponturi despre accesul cat mai facil la cel mai mare festival de plaja din Europa.

Cea mai hi-tech masina produsa vreodata in Romania iese la rampa: Imagini desprinse din alta lume cu noul Ford Puma (VIDEO)

Noul Ford Puma este al doilea SUV care intra in productie la Craiova, iar dezvoltatorul american a prezentat in premiera imagini si detalii despre cea mai verde si hi-tech masina produsa vreodata in.

VIDEO Deep Forest Fest: primul festival de muzica electronica si cel mai mare din Oltenia, pe un platou de 40.000 mp din Ramnicu Valcea

Zilele acestea au loc ultimele pregatiri pentru cel mai mare eveniment din Oltenia, DEEP FOREST FEST - un festival de muzica electronica, ce va avea loc la finele acestei saptamani in Ramnicu Valcea. Prima editie, gazduita de Platoul Feteni, de peste 40. 000 mp, va aduna la un loc nume sonore ale genului muzical din tara si strainatate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )