Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cea mai mare ferma de pasari din Orientul Mijlociu a debutat la Bursa din Teheran

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai mare ferma de pasari din Orientul Mijlociu a debutat la Bursa din Teheran

La Bursa de Valori din Teheran Tehran Stock Exchange - TSE) a avut loc cea de-a treia oferta publica initiala IPO) din anul curent iranian, care a inceput in 21 martie, anunta menafn. com, adaugand ca duminica si-au facut debutul pe aceasta piata actiunile Seamorgh Co. , cel mai mare complex de crescut pasari din Iran si Orientul Mijlociu. continuă pe Ziarul Bursa

Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala

Pierderea unei piete de 400 de miliarde de dolari il face sa sufere si acum pe unul din cei mai bogati oameni din lume. Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala, potrivit The Independent. Fondatorul lui Microsoft poate fi unul din cei mai mari antreprenori tech ai tuturor timpurilor, dar nu inseamna ca nu a facut si greseli in cariera: la un eveniment gazduit de Village Global a spus ca pe una o regreta inca aceea de a o fi lasat pe Google sa lanseze Android. Comentand cum lumea software, in special pentru platforme, este una a pietelor in care castigatorul ia totul, Gates a spus: Cea mai mare eroare dintotdeauna este cea de management care a condus ca Microsoft sa nu fie ceea ce este Android.

Care este cea mai mare greseala pe care Bill Gates considera ca a facut-o in business: l-a costat 400 de miliarde de dolari

Bill Gates, fondatorul gigantului de tehnologie Microsoft, ce este evaluat in acest moment la 1,05 trilioane de dolari, a vorbit despre ceea ce el considera ca fiind cea mai mare greseala pe care a facut-o in business.

Selectionerul Frantei: Pentru mine, Romania nu este o surpriza, e o confirmare. Cred ca cea mai mare amenintare e Ianis Hagi

Sylvain Ripoll, selectionerul nationalei de tineret a Frantei, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca parcursul Romaniei de la Euro nu este o surpriza pentru el, ci o confirmare. Tehnicianul francez considera ca cea mai mare amenintare pentru echipa lui este Ianis Hagi.

Seful diplomatiei americane a discutat cu aliatii din Orientul Mijlociu despre o coalitie globala impotriva Iranului

Secretarul american de stat Mike Pompeo a purtat discutii cu privire la Iran si la securitatea maritima cu aliatii sai din Golful Arabic, luni, in cursul unei vizite in regiune, in contextul in care presedintele american Donald Trump a anulat in ultimul moment un atac asupra Iranului ca raspuns la doborarea dronei americane, relateaza Reuters.

Evaluarea a trecut, urmeaza admiterea. Liceele unde anul trecut ultima medie de admitere a fost mai mare de 9.50

Peste 73% dintre candidatii de la Evaluarea Nationala din 2019 au obtinut medii egale cu 5 sau mai mari decat 5. Pe baza acestor medii se va calcula media de admitere la liceu. Anul trecut, cea mai mare ultima medie de intrare la liceu a fost de 9. 91, la Colegiul National Sfantul Sava Bucuresti, specializarea Matematica-Informatica in Limba Engleza. Hotnews va prezinta specializarile si liceele unde in 2018 ultima medie de admitere a fost de peste 9.

Ponturi pentru accesul la NEVERSEA. Cel mai mare festival de pe plaja din Europa incepe la 4 iulie

Mai sunt doar 9 zile pana la NEVERSEA 4-7 iulie, plaja Modern, Constanta), iar organizatorii dau cateva ponturi despre accesul cat mai facil la cel mai mare festival de plaja din Europa.

IN ORIENTUL MIJLOCIU: Palestinienii protesteaza fata de planul de pace

Palestinienii au ars portrete ale presedintelui american Donald Trump, ei protestand atat in Fasia Gaza cat si in Cisiordania ocupata de Israel fata de planul SUA pentru pacea in Orientul Mijlociu, relateaza Reuters.

Ginerele lui Trump si-a prezentat planul economic pentru Orientul Mijlociu, numindu-l ocazia secolului. Palestinienii refuza sa-i dea curs

Ginerele si consilierul special al presedintelui american Donald Trump, Jared Kushner, i-a indemnat marti, la Manama, pe palestinieni sa accepte partea economica a planului de pace pentru Orientul Mijlociu si sa profite astfel de ocazia secolului.

Iranul, despre planul SUA pentru pace in Orientul Mijlociu: O rusine. Este condamnat la esec

Purtatorul de cuvant al ministerului iranian de externe a declarat luni ca planul american pentru pace in Orientul Mijlociu ce va fi prezentat la o conferinta internationala, ce va avea loc saptamana aceasta in Bahrein este o rusine si este condamnat la esec, transmite Reuters.

Componenta economica a planului de pace pentru Orientul Mijlociu propus de SUA, primita cu scepticism

Componenta economica a mult asteptatului plan de pace pentru Orientul Mijlociu formulat de administratia Trump a starnit reactii reci din partea aliatilor regionali, cu doua zile inainte sa fie discutat la conferinta din Golf, scrie Times of India.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )