Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cea mai relaxanta melodie din lume atestata stiintific: reduce bataile inimii si imbunatateste somnul

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cea mai relaxanta melodie din lume atestata stiintific: reduce bataile inimii si imbunatateste somnul

Piesa muzicala, desemnata a fi cea mai relaxanta melodie din lume, compusa de o echipa de cercetatori si trupa Marconi Union din Marea Britanie, are acum si videoclip terapeutic. continuă pe Adevărul

VIDEO Cea mai relaxanta melodie din lume, atestata stiintific: reduce bataile inimii si imbunatateste somnul

Piesa muzicala, desemnata a fi cea mai relaxanta melodie din lume, compusa de o echipa de cercetatori si trupa Marconi Union din Marea Britanie, are acum si videoclip terapeutic.

VIDEO Cea mai moderna maternitate din Romania, nefunctionala de peste doi ani

O investitie de aproape 16 milioane de Euro, inaugurata in urma cu doi ani si jumatate, nu a fost si nici nu poate fi folosita prea curand. Deschisa cu mare fast, cu o saptamana inainte de alegerile locale din 2012, Maternitatea din Buzau asteapta o semnatura de la Ministerul de Finante pentru acceptarea unui credit necesar pentru achizitionarea de aparatura medicala. intre timp, bebelusii vin pe lume intr-un spital vechi de zeci de ani.

Cel mai scump cocktail din lume costa 11.500 de euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, relateaza Mediafax.

Cel mai scump cocktail din lume se bea intr-un bar londonez. Pretul: 11.500 euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, celebra pentru aparitia in filmul Perspectiva unei crime din seria James.

VIDEO Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata de pe soclu, in Harkov

Cea mai mare statuie a lui Lenin aflata inca in picioare in Ucraina a fost daramata in noaptea de duminica spre luni la Harkov est) de catre manifestanti nationalisti, relateaza AFP.

Cele mai valoroase banci din lume: chinezii au cele mai multe reprezentante in TOP 10

Sunt multe moduri prin care bancile pot fi evaluate, prin profitabilitate, dupa marimea activelor sau in cel mai simplu mod, prin capitalizare. Investitorii sunt cei mai in masura sa stabileasca valoarea unei companii si capitalizarea reflecta astfel.

Dr. Dre, cel mai bogat rapper din lume

Revista Forbes a publicat clasamentul anual al celor mai bine platite nume de pe scena hip-hop-ului si, din nou, surprizele sunt putine la acest capitol. Aflat pe locul trei anul trecut, in fruntea.

Topul celor mai scumpe strazi din lume: tu unde ai alege sa te plimbi sau sa iti faci cumparaturile?

Fie ca este vorba despre plaje cu nisip alb, priveliste spectaculoasa in preajma valurilor sau deasupra muntilor, boutique-uri faimoase, shopping de lux sau cine fastuoase, aceste strazi le inglobeaza pe toate. Resedinte ale celor mai influenti oameni.

TOP 10: cele mai valoroase banci din lume

PublicatiaThe Richestprezinta care sunt cele mai valoroase banci din lume, conform valorilor de piata ale acestora.

Topul celor mai romantice zece orase din lume

Site-ul matrimonial WeLoveDates. com a realizat un top al celor mai romantice orase din lume, bazandu-se pe istoria acestora, frumusetea peisajelor, locurile potrvite pentru plimbari romantice si rata casatoriilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1905 seconds )