Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO Cea mai scumpa oaie din lume a fost vanduta pentru 368.000 de lire

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cea mai scumpa oaie din lume a fost vanduta pentru 368.000 de lire

Un miel rasa Texel a devenit cea mai scumpa oaie din lume dupa ce a fost vandut pentru aproape 368. 000 de lire la o licitatie din Scotia, relateaza BBC. continuă pe Hotnews

Unul dintre cei mai periculosi criminali din lume, capturat de FBI

Acuzat ca si-a ucis cele doua fiice, unul dintre cei cautati criminali din lume a fost arestat. Unul dintre cei mai periculosi criminali a fost capturat de FBI Yaser Abdel Said, aflat printre cei mai cautati 10 criminali de pe lista FBI a fost arestat in orasul Justin, Texas, a anuntat Biroul Federal de Investigatii, .

Cele mai populare locuri din lume. Vestea data de Google

Salvarea de locuri pe harta este una dintre functiile tot mai populare ale Google Maps. Obiective turistice, pensiuni, restaurante, locuri de camping sau orice alt loc se poate marca printr-o eticheta pe Google Maps. Care sunt cele mai populare locuri din lume Toate locurile acestea se regasesc in sectiunea Salvate din Google Maps, unde pot .

Cei mai norocosi oameni din lume, in functie de culoarea ochilor. Ce spune despre fiecare persoana

Putem afla lucruri nebanuite despre o persoana in functie de culoarea ochilor. Toti am auzit de-a lungul timpului diverse preconceptii despre persoanele care au ochii verzi sau albastri. Puteti vedea mai jos care sunt false si care sunt adevarate. Care sunt cei mai norocosi oameni, in functie de culoarea ochilor. Ce se spune despre fiecare Potrivit .

Cel mai bogat om din lume, amenintat cu ghilotina. Protest in fata casei multimiliardarului Jeff Bezos, patronul Amazon (VIDEO)

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon a adunat o avere impresionanta, de peste200 de miliarde de dolari, depasindu-l astfel pe Bill Gates, creatorul companiei Microsoft. in.

Google Maps: Cele mai interesante locuri din lume pentru utilizatori

Una dintre functionalitatile tot mai populare ale Google Maps este cea de a salva locuri de pe harta. Restaurante, pensiuni, obiective turistice, locuri de campare sau orice alt loc din lume se poate marca printr-o eticheta pe Google Maps, pentru ca apoi sa fie afisat pe harta atunci cand utilizatorul este conectat cu contul sau de Google.

Cel mai vechi film din lume a fost restaurat cu ajutorul inteligentei artificiale

Un youtuber a folosit algoritmi de inteligenta artificiala pentru a reorganiza partile ramase din cel mai vechi film cunoscut vreodata. Filmul original, cunoscut sub numele de Roundhay Garden.

Cea mai neagra zi din Romania. Record de cazuri de covid-19 pe 27 august

Nou varf al crizei de coronavirus! Starea natiei se inrautateste pe zi ce trece. Restrictiile raman aceleasi, dar se pare ca din ce in ce mai multi romani se impotrivesc lor si nu tin cont de minimele lucruri care pot scoate Romania din perioada neagra in care se afla. Record de infectari in Romania! Nou .

Frig extrem chiar si pentru cel mai rece sat din lume: -10 grade in august la Oimiakon

La Oimiakon, satul din Iakutia unde iarna sunt si sub - 60 de grade temperatura a scazut spre - 10 grade luni dimineata, in mai multe locuri dintr-o zona intinsa minimele scazand sub - 5 grade. in iunie si iulie au fost si peste 30 de grade la Oimiakon, iar intr-un alt sat extrem de rece, Verhoiansk, au fost +38 de grade. -10 grade este o temperatura foarte scazuta chiar si pentru un loc atat de rece, august aducand in ultimii ani minime de cel mult - 4 grade C.

Radu Banciu: Alegerile locale scot niste cretini si aduc alti cretini. Noi suntem cei mai pacaliti oameni din lume (VIDEO)

Radu Banciu a remarcat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca politicienii dau ca sigura desfasurarea alegerilor locale pe 27 septembrie, desi nu s-au facut niciun fel de pregatiri.

Jeff Bezos, cel mai bogat om care a trait pe Pamant vreodata. Fondatorul Amazon l-a eclipsat pe Bill Gates cu averea sa fabuloasa

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a devenit cel mai bogat om din lume, cu o avere impresionanta de peste200 de miliarde de dolari, depasindu-l astfel pe Bill Gates, creatorul companiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )