Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cel mai vechi film din lume a fost restaurat cu ajutorul inteligentei artificiale

Playtech Playtech,
Cel mai vechi film din lume a fost restaurat cu ajutorul inteligentei artificiale

Un youtuber a folosit algoritmi de inteligenta artificiala pentru a reorganiza partile ramase din cel mai vechi film cunoscut vreodata. Filmul original, cunoscut sub numele de Roundhay Garden. continuă pe Playtech

Cum arata cel mai inalt leagan din lume. Balansul se face cu o viteza de 130 km la ora

Cel mai inalt leagan din lume a fost costruit in China, fiind certificat de Cartea Recordurilor. Acesta este situat la o inaltimede 108 metri si poate fi folosit de trei persoane in acelasi timp.

Cel mai bun risotto din lume. Celebrul bucatar a dezvaluit reteta secreta

Risotto este un fel de mancare din nordul Italiei ce are la baza orez, care se lasa pe foc impreuna cu supa de pui pana ce ajunge la o consistenta cremoasa. in tara-mama, felul de mancare este in mod normal un prim fel servit inainte de felul principal, dar risotto alla milanese este deseori servit .

Cel mai rapid om din lume, prins de COVID-19

Nici cel mai rapid om din lume n-a scapat de COVID-19. Recordmanul mondial Usain Bolt a fost testat pozitiv, la trei zile dupa ce a petrecut de ziua lui de nastere. Potrivit martorilor, nimeni dintre invitati nu a purtat masca si nici nu s-a pastrat distanta sociala.

Frig extrem chiar si pentru cel mai rece sat din lume: -10 grade in august la Oimiakon

La Oimiakon, satul din Iakutia unde iarna sunt si sub - 60 de grade temperatura a scazut spre - 10 grade luni dimineata, in mai multe locuri dintr-o zona intinsa minimele scazand sub - 5 grade. in iunie si iulie au fost si peste 30 de grade la Oimiakon, iar intr-un alt sat extrem de rece, Verhoiansk, au fost +38 de grade. -10 grade este o temperatura foarte scazuta chiar si pentru un loc atat de rece, august aducand in ultimii ani minime de cel mult - 4 grade C.

Cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu se afla in top 5

Cea mai otraitoare substanta cunoscuta de om este toxina botulinica. Aceasta este de milioane de ori mai puternica decat cianura, considerata de catre oameni una dintre cele mai periculoase otravuri. Care este cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu sunt in top 5 Cea mai otravitoare substanta de pe pamant este toxina .

Aglomeratie uluitoare pe Varful Moldoveanu, ieri. Sute de oameni, pe cel mai inalt munte din Romania

In weekendul care a trecut, sute de iubitori ai muntelui s-au inghesuit pe potecile inguste care urca spre Varful Moldoveau, cel mai inalt din tara noastra, de 2. 544 m Aglomeratie spre Varful Moldoveanu Astfel, pe retelele sociaale au aparut poze si filmari cu turisti asteptandu-se unii pe altii in drum spre varf, in zonele unde .

Cum ne face rau rosia. De ce este daunator, de fapt, cel mai popular aliment din Romania

Plantele venite din sudul Americii de Nord si nordul Americii de Sud au un areal natural de extindere, astfel ca au ajuns din centrul Mexicului pana in Peru si in Romania, unde sunt cultivate, apreciate, devenind si cel mai popular aliment din Romania. Desi consumate fara retineri, nu multi stiu ca ele pot face si .

Cum arata Noelle Vlasov, nepoata avocatului Mihail Vlasov. Este considerata cel mai frumos copil din Romania

Noelle, fiica creatoarei IngridVlasov si nepoata avocatului Mihail Vlasov, a implinit de curand 16 ani. Noelle a fost considerata unul dintre cei mai frumosi copii din Romania. La varsta de 4 ani defila deja.

MARCEL CIOLACU: Obiectivul la alegerile locale este sa ramanem cel mai mare partid din Romania

Obiectivul social-democratilor la alegerile locale este sa ramana in continuare cel mai mare partid politic din Romania.

Cel mai batran barbat de pe planeta a murit. Cati ani avea si ce facea in urma cateva zile

Fredie Blom, un sud-african despre care se crede ca era cel mai batran barbat din lume, a murit. Barbatul avea 116 ani si si-a petrecut cea mai mare parte a vietii ca muncitor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )