Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului, The Wall, prezentata de Roger Waters, miercuri, la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului, The Wall, prezentata de Roger Waters, miercuri, la Bucuresti

Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd, aduce miercuri in Romania cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului - show-ul The Wall. Anuntat a fi evenimentul anului in Romania, show-ul The Wall este o combinatie de muzica live, proiectii impresionante, efecte vizuale uimitoare si decoruri grandioase, toate reunite intr-o constructie conceputa sub forma celebrului zid. continuă pe Hotnews

Masuri STRICTE de SECURITATE pentru concertul lui ROGER WATERS de la Bucuresti.

Aproximativ 190 de politisti bucuresteni si 200 de jandarmi vor fi mobilizati, miercuri, pe strazile Bucurestiului pentru mentinerea oridinii si linistii publice. Motivul: Roger Waters concerteaza in Piata Constitutiei din Capitala. Cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului show-ul The Wall, pregatit de Roger Waters, membrul fondator al legendarei trupe Pink Floyd, va avea loc pe 28 august 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Spectacolul din 2013 .

Concertul lui ROGER WATERS de la Bucuresti, PAZIT de 190 de politisti si 200 de jandarmi.

Aproximativ 190 de politisti bucuresteni si 200 de jandarmi vor fi mobilizati, miercuri,pe strazile Bucurestiului pentru mentinerea oridinii si linistii publice. Motivul: Roger Waters concerteaza in Piata Constitutiei din Capitala. Cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului show-ul The Wall, pregatit de Roger Waters, membrul fondator al legendarei trupe Pink Floyd, va avea loc pe 28 august 2013, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Spectacolul din 2013 .

Cea mai batrana femeie din lume a implinit 116 ani

Cea mai batrana femeie din lume si-a sarbatorit cea de-a 116-a aniversare in familie. Fu Suqing, din China, are 60 de urmasi si locuieste impreuna cu fiica ei cea mare, potrivit Carrying The Flag World.

VIDEO Crin Antonescu: ANI se ocupa de un an doar de PNL, cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata PNL. Vom discuta cu PSD despre institutiile partizane

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, ca nu este intamplator faptul ca ANI nu are, de un an, alta activitate decat PNL, iar cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata doar PNL, el aratand ca se va discuta, la Constanta, cu PSD, despre asumarea unei responsabilitati comune in ce priveste functionarea partizana a unor institutii.

Contrabanda cu tigari a scazut in iulie la 11,8%: Cea mai afectata regiune este nord-estul tarii

Piata neagra a tigaretelor a scazut in iulie la 11,8%, fata de 12,6% in mai. Cea mai afectata regiune este, pentru prima data in ultimii ani, cea de Nord-Est, conform datelor companiei de cercetare.

China ar putea deveni cea mai mare piata de e-commerce din lume

Piata de e-commerce din China ar urma sa treaca in fata celei din SUA in acest an, pentru a deveni cea mai mare din lume, in functie de cheltuielile totale ale consumatorilor, potrivit firmei de consultanta Bain and Company, transmite Reuters.

Tucudean, noul jucator al lui Dinamo: Este cea mai buna alegere pentru cariera mea.

Atacantul George Tucudean a revenit la Dinamo, sub forma de imprumut pentru un sezon, dupa ce in iarna fusese transferat din Stefan cel Mare la Standard Liege. Dinamovistul este multumit ca s-a intors la Dinamo si nu vede acest lucru ca pe un regres, potrivit Mediafax. Sunt foarte fericit ca am revenit la Dinamo. Este o echipa la care se doreste performanta si cred ca este un mediu bun pentru mine. Sunt un fotbalist tanar si am nevoie de meciuri in picioare. Este cea mai buna alegere pentru .

increderea companiilor germane in economie a atins cea mai ridicata valoare din ultimele 16 luni

Increderea companiilor germane in economie a continuat sa creasca in august, pentru a patra luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimele 16 luni, o dovada ca cea mai mare economie europeana incepe sa prinda viteza dupa cresterea neasteptat de puternica din al doilea trimestru, informeaza Reuters.

Cea mai mare scadere din ultimele 9 saptamani pe bursele europene

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile cu cea mai mare scadere din ultimele noua saptamani, dupa ce secretarul de Stat al SUA John Kerry a declarat ca administratia Obama va face Siria raspunzatoare de folosirea armelor chimice impotriva populatiei.

Cea mai mare scadere din ultimele 9 saptamani pe bursele europene

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile cu cea mai mare scadere din ultimele noua saptamani, dupa ce secretarul de Stat al SUA John Kerry a declarat ca administratia Obama va face Siria raspunzatoare de folosirea armelor chimice impotriva populatiei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )