Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai sigure 100 de banci din lume. Care dintre ele sunt prezente si in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai sigure 100 de banci din lume. Care dintre ele sunt prezente si in Romania

SP Global Ratings a actualizat analiza gradului de risc al celor mai importante institutii bancare din lume, aratand in ce masura acestea ar putea face fata unor schimbari majore in piata creditelor. Bancile din China, care au sustinerea. continuă pe Wall-Street Ro

Cat te costa sa fii membru cotizant la cele mai mari echipe de fotbal din Europa. Beneficiile incluse in pachetul de baza

Milioane de suporteri ai echipelor de fotbal din Europa aleg sa isi arate sustinerea pentru clubul preferat devenind membri cotizanti. in schimbul unei taxe anuale care variaza de la club la club, membrii cotizanti au anumite avantaje. Cat costa sa fii membru cotizant la cele mai mari echipe din Europa si ce avantaje ai, aflati din articolul urmator.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Flori

- Dintre toate florile din lume eu pe tine te-am ales ! - Multumesc scumpule. Iar te-ai imbatat ? .

FOTO Tocmai a fost dezvaluita macheta celui mai inalt turn rezidential din lume

Cel mai inalt turn rezidential din lume va fi construit la New York si va trona peste Central Park. Macheta proiectului tocmai a fost facuta publica.

DOLIU iN LUMEA BIKERILOR! Ce mai sexy motociclista din lume a murit intr-un accident (FOTO)

Doliu in lumea bikerilor. Cea mai sexy motociclista din lume a murit intr-un groaznic accident rutier. Rusoaica Olga Petrova, 22 de ani, a pierdut controlul motocicletei si s-a izbit de o masina, murind pe.

Cele mai bune bancuri cu betivi. Reactia prietenilor cand Ion glumeste la o bere ca nevasta-sa are SIDA

Si betivii au constituit de-a lungul timpului subiectul a numeroase glume. Va prezentam o selectie cu cateva dintre cele mai amuzante bancuri cu acestia.

Romania, printre tarile cu cele mai multe victime ale sclaviei moderne in Marea Britanie

Sclavia moderna este o realitate in Marea Britanie, iar Romania figureaza printre tarile cu cele mai multe victime in aceasta tara, arata date oficiale ale Guvernului de la Londra.

Cea mai mare frauda fiscala din Europa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial: Este vorba de zeci de miliarde de euro

O investigatie a unor jurnalisti de la 19 publicatii a scos la iveala cea mai mare frauda fiscala din Europa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Nu mai putin de 55 de miliarde de euro ar fi fost.

Una dintre cele mai importante fosile din lume, gasita in ruinele unui muzeu (FOTO)

Descoperire importanta in ruinele Muzeului National din Rio de Janeiro, distrus de un incendiu la inceputul lunii septembrie. Fragmente ale unei fosile umane vechi de 12. 000 de ani, Luzia, au fost gasite printre.

Cea mai veche fosila din lume ar putea fi doar o roca banala

Identificarea celei mai vechi forme de viata de pe Pamant este o sarcina dificila, iar, odata la cativa ani, victoria este detronata de ceva mai vechi si impresionant. Pentru o vreme, cele.

Sunt CEL MAI NOROCOS BARBAT din lume! Moment FABULOS oferit de Simona Halep in timp ce a primit premiul pentru jucatoarea anului

Simona Halep i-a amuzat pe cei care au participat la ceremonia in care a fost desemnata de WTA cea mai buna jucatoare a aului 2018. Cel care a prezentat premiile s-a declarat cel mai norocos barbat din.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )