Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO Cei mai buni detectivi de la TV

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cei mai buni detectivi de la TV

Actorul american James Garner a incetat din viata sambata, 19 iulie, la varsta de 86 de ani. Garner este cunoscut pentru roluri din filme precum Maverick un western in care a jucat alaturi de Mel Gibson si Jodie Foster -, Victor Victoria, Murphy si dragostea, dar si pentru memorabilul rol al detectivului Jim Rockford, din serialul The Rockford Files, un personaj care poate sta alaturi de faimosii Kojak si Hercule Poirot. continuă pe Adevărul

Cum se antreneaza cei mai buni DJ pentru show-urile din Ibiza

Mai multe clipuri video din culisele competitiei pentru DJ burn Residency vor fi publicate incepand din 19 iulie pe Youtube. Astfel, publicul va putea vedea cum se antreneaza cei mai buni DJ din lume pentru show-urile din Ibiza.

Valentin Luca si Marian Porumb, cei mai buni barmani din Romania

Concursul national de bartending De Kuyper Cup Romania 2014, ce s-a derulat in perioada 16-17 iulie, in Mamaia, si-a desemnat castigatorii. Cei mai buni barmani din Romania sunt doi ardeleni in varsta de 28 ani: Marian Porumb Cluj-Napoca) si Valentin Luca Brasov). Porumb a castigat categoria Mixologie, iar Luca - Flair Bartending.

A murit actorul american James Garner, starul din Maverick

Actorul american James Garner a incetat din viata simbata, 19 iulie, la varsta de 86 de ani, in locuinta sa din Los Angeles. Deocamdata, cauza mortii nu este cunoscuta. Starul este cunoscut pentru roluri din filme precum Maverick un western in care a jucat alaturi de Mel Gibson si Jodie Foster -, Victor Victoria, Murphy si dragostea/Murphys Romance si Space Cowboys.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )