Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valentin Luca si Marian Porumb, cei mai buni barmani din Romania

Adevărul Adevărul,
Valentin Luca si Marian Porumb, cei mai buni barmani din Romania

Concursul national de bartending De Kuyper Cup Romania 2014, ce s-a derulat in perioada 16-17 iulie, in Mamaia, si-a desemnat castigatorii. Cei mai buni barmani din Romania sunt doi ardeleni in varsta de 28 ani: Marian Porumb Cluj-Napoca) si Valentin Luca Brasov). Porumb a castigat categoria Mixologie, iar Luca - Flair Bartending. continuă pe Adevărul

Cum se antreneaza cei mai buni DJ pentru show-urile din Ibiza

Mai multe clipuri video din culisele competitiei pentru DJ burn Residency vor fi publicate incepand din 19 iulie pe Youtube. Astfel, publicul va putea vedea cum se antreneaza cei mai buni DJ din lume pentru show-urile din Ibiza.

TOP 10: cei mai buni operatori aerieni din lume in 2014

Milioane de turisti au votat pentru acordarea titlului de World Airline Awards in cadrul celei de-a 49-a editie a evenimentului aviatic Farnborough International Airshow , considerat una dintre cele mai importante ceremonii de profil din lume. In.

Cei mai buni rideri din lume se intrec pe trasee montane din judetul Valcea

350 de rideri din toate colturile lumii participa la cea de-a 11-a editie a raliului de hard enduro Red Bull Romaniacs. Acestia se vor intrece timp de doua zile si pe cele mai dificile trasee montane din judetul Valcea.

Cei mai buni autori ai literaturii universale

125 de scriitori propun 544 de titluri ale literaturii mondiale. Care sunt cele mai bune? .

Seara finalei pentru De Kuyper Romania 2014, competitia celor mai buni barmani din tara

Finala concursului national de bartending De Kuyper Cup Romania 2014 are loc in seara de joi, 17 iulie, la Cafe del Mar din statiunea Mamaia zona Casino Sud).

Cei mai buni mountain-bikeri din zona de vest a tarii si nu numai sunt asteptati la Casoaia

Localitatea Casoaia va fi si in aceasta vara scena de desfasurare a unei serii de activitati sportive, de agrement si cultural-artistice, toate mult asteptate de catre public.

VIDEO Concurs national de barmani, la Mamaia. Specialistii in prepararea bauturilor vor da proba de foc in fata unor experti

Pe 16 si 17 iulie, cu incepere de la ora 19:00, in Cafe del Mar Mamaia, va avea loc finala concursului national de bartending De Kuyper Cup Romania 2014, in urma careia se vor desemna cei mai buni barmani din tara.

Au intrat in istorie. Cei mai penibili comentatori TVR si colectia lor de perle

Pe parcursul lunii petrecute in Brazilia cu ocazia Campionatului Mondial, comentatorii TVR si-au atras numeroase critici pentru analizele mai putin inspirate sau gafele din timpul meciurilor. Marian Olaianos, Emil Hossu Longin, Bogdan Tomulica, Dragos Bocanaciu, Florin Mihoc si Catalin Carnu au asigurat comentariile de la fata locului, in timp ceNarcis Selaru si Sorin Hobana au analizat partidele de la Bucuresti.

Harta plicurilor in spitalele din estul Europei. Romanii sunt cei mai plini de recunostinta

Platile informale catre medici, denumirea politicos-tehnocrata a plicurilor/spagii din spitale, nu sunt un fenomen specific Romaniei. Asta deoarece mai toate sistemele medicale de stat din regiune, mostenitoare ale vajnicei traditii sovietice, nu sunt capabile sa asigure pacientilor accesul la tratamente in baza asa-zisei asigurari medicale universale. Dar spre deosebire de vecinii lor din regiune, romanii dau plicul la medic mai delicat, mai altfel. Si apoi sufera vartos si pe masura.

Unul din cei mai faimosi critici de vinuri din lume vine la Timisoara

In perioada 14-16 noiembrie 2014 va avea loc la Timisoara prima editie a Salonului de vinuri ROVINHUD, un eveniment de cea mai inalta clasa in domeniul culturii vinului, avand-o ca invitat special pe Jancis Robinson, Master of Wine, consultant al Cramei Regale a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, aflata pentru prima oara in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )