Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Cei mai buni tineri fotbalisti din Vrancea vor lua calea Academiei Gheorghe Hagi. Ce prevede parteneriatul semnat cu Gica Popescu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cei mai buni tineri fotbalisti din Vrancea vor lua calea Academiei Gheorghe Hagi. Ce prevede parteneriatul semnat cu Gica Popescu

Clubul din Focsani va fi avantajat prin aceasta colaborare doar in cazul unui eventual transfer in strainatate al jucatorului care performeaza la Constanta. continuă pe Adevărul

Cum reusesc companiile sa-si pastreze cei mai buni angajati - 5 metode care functioneaza

Retentia celor mai buni angajati nu este un lucru usor de facut in ziua de azi. iar angajatii cu adevarat valorosi reprezinta un real avantaj in orice companie. Locurile de munca evolueaza si odata cu schimbarile care au loc devine tot mai necesar sa.

Cum se descurca elevul Klaus Iohannis in perioada liceului. A fost intotdeauna printre cei mai buni din clasa

Presedintele Klaus Iohannis a absolvit scoala generala din Sibiu, sectia de germana, dupa care a intrat la actualul Colegiu National Samuel von Brukenthal, una dintre scolile de elita ale orasului. Directorul scolii dar si numerosi fosti colegi au doar cuvinte de lauda la adresa lui Iohannis, despre care spun ca a trecut fara niciun fel de probleme toate ciclurile educationale.

Succes la interviul de angajare sau cum iti dai seama care sunt sunt cei mai buni candidati dupa trasaturile fetei: Sprancele spun daca o persoana ia decizii rapide

Alegerea candidatilior potriviti pentru jobul disponibil este o decizie cu o miza foarte mare pentru angajatori, pentru ca un esec poate avea efecte importante in activitatea si bugetul companiei. Partea buna este ca recrutorii au la indemana o serie.

Unul dintre cei mai cunoscuti flautisti ai momentului - in concert la Bucuresti

Francois Lazarevitch, unul dintre cei mai cunoscuti flautisti ai momentului, artist care si-a dedica.

Ministru: Cei mai multi dintre teroristii straini din Turcia vor fi expulzati pana la finalul anului

Ministrul turc de Interne, Suleyman Soylu, a declarat marti seara ca Turcia ii va trimite in tara lor de origine pana la finalul anului pe cei mai multi dintre cetatenii straini care au luptat alaturi de gruparea terorista Stat Islamic si care se afla in aceasta tara, scrie Mediafax, citand Le Figaro.

Alina Stoica, cea mai temuta femeie interlop din Spania. Ce se intampla acum cu Spaima Madridului

Romanca supranumita Spaima Madridului se numeste Alina Stoica si a ajuns sa fie cunoscuta in lumea infractorilor de peste hotare. Aceasta a devenit cea mai temuta femeie-interlop din Spania, fiind originara din Galati si incetul cu incetul si-a croit un drum prin comunitatea infractionala din respectiva tara. De curand s-a aflat si ca femeia si-a .

O pisica i-a furat unui tanar din Vrancea din mancarea de pe masa. Tanarul s-a aplecat dupa animal, dar apoi ceva grotesc s-a petrecut. Cand mama baiatului a intrat in incapere s-a ingrozit. Pe jos era o balta de sange. Si nu era al pisicii

Un tanar de 33 de ani din satul Plostina, comuna Vrancioaia, a fost arestat preventiv ieri, pentru ca si-a omorat tatal. in ziua crimei, tanarul a lucrat la o manastire de pe raza judetului, dupa.

Tarile cu cei mai puturosi adolescenti. Da, si Romania este in top, alaturi de Yemen, Pakistan sau Libia (FOTO)

Desi baietii cu varste intre 11-17 ani, din Romania, fac mai multa miscaredecat in urma cu 18 ani, adolescentele din Romania sunt printre cele mai lenese atunci cand vine vorba de exercitii fizice,.

Cine sunt cei mai cautati romani de pe internet in acest an

Romanii au cautat cel mai des pe Google, in acest an, informatii despre serialul Game of Thrones, despre Facebook, Simona Halep sau Liviu Dragnea, potrivit unui studiu realizat de o agentie de profil. Alte.

HOROSCOP. Zodiile vedeta ale lui 2020.Noroc cu carul, oportunitati si iubire pentru cei mai norocosi din zodiac

Asteptam anul 2020 cu infrigurare si, ca de fiecare data, cu speranta ca va fi mai bine decat anul care se incheie. in primul rand, ne raportam la Jupiter, planeta norocului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )