Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cei mai iuti ardei din lume si de unde provin

Adevărul Adevărul,
Care sunt cei mai iuti ardei din lume si de unde provin

Cel mai iute ardei din lume a fost creat anul trecut si este considerat prea periculos pentru consumul uman, in starea sa pura. Al doilea cel mai iute ardei din lume, care a detinut recordul de iuteala pana in 2017, a trimis deja oameni in spital. continuă pe Adevărul

Alerta meteo: Furtunile si vijeliile pun stapanire pe Romania! Care sunt cele mai afectate zone

Furtunile si vijeliile pun stapanire pe Romania!O informare meteo de ploi torentiale, vant puternic si grindina intrata in vigoare de joi de la ora 21. 00 este valabila pana sambata seara, in.

Alerta meteo: Furtunile si vijeliile pun STAPANIRE pe Romania! Care sunt cele mai afectate zone

Furtunile si vijeliile pun stapanire pe Romania!O informare meteo de ploi torentiale, vant puternic si grindina intrata in vigoare de joi de la ora 21. 00 este valabila pana sambata seara, in.

Regenerarea cartierelor ridicate in timpul comunismului, discutata la Iasi cu cei mai importanti arhitecti din tara

In cadrul intalnirii Cum modelam un oras pentru oameni - Specialistii proiecteaza orase pentru oameni, primarii le administreaza care are loc la Iasi, sambata, sunt asteptati sa ia parte, pe langa arhitecti din Bucuresti, primarul Oradei, Ilie Bolojan si Marcel Ionescu-Heroiu, specialist in Dezvoltare Urbana la Banca Mondiala.

Stewardesa romanca care a castigat la cel mai puternic concurs de fitness din lume. Cum arata cand se dezbraca de haine

Romanca Andreea Cazaceanu a castigat Olympia Amateur Spain, cel mai ravnit concurs de fitness din lume care s-a desfasurat recent in Alicante. Titlul castigat la amatori i-a permis sa concureze in aceeasi si la profesionisti.

Parlamentar israelian: Rasa evreiasca este cea mai desteapta din lume

Israelienii n-o sa creada niciodata acuzatiile ce i se aduc premierului Benjamin Netayahu, pentru ca rasa evreiasca e cea mai desteapta din lume si are cel mai inalt capital uman, a sustinut Miki.

O stewardesa romanca a castigat la cel mai puternic concurs de fitness din lume. Cum arata cand se dezbraca

Targovisteanca Andreea Cazaceanu a castigat Olympia Amateur Spain, cel mai ravnit concurs de fitness din lume care s-a desfasurat recent in Alicante. Titlul castigat la amatori i-a permis sa concureze in aceeasi si la profesionisti.

Parlamentar israelian: Rasa evreiasca este cea mai desteapta din lume

Israelienii nu vor crede niciodata acuzatiile de coruptie impotriva premierului Benjamin Netanyahu deoarece rasa evreiasca este cea mai desteapta din lume si are cel mai inalt capital uman, crede un deputat israelian, citat de newsweek. com.

Topul celor mai bune companii aeriene din lume. Pe ce loc se situeaza TAROM

Topul celor mai bune companii aeriene din lume si din Romania realizat de Airhelp, arata ca anul acesta primul loc este ocupat de Quatar Airways, urmat de Lufthansa si Etihad Airways. AirHelp Scor compara.

Soc pentru unul dintre cei mai bogati romani: I-a fost pusa poprire pe pensie

Unul dintre cei mai bogati romani are mari probleme cu bancile din cauza unor credite. O cunoscuta banca a decis sa ii puna poprire pe pensie lui Adrian Porumboiu pentru a recupera de la omul de afaceri suma.

VIDEO, FOTO Care sunt trenurile europene cu cel mai lung parcurs si ct costa biletele - Din orasul lui Kant, pna pe Coasta de Azur

Trenul european cu cel mai lung traseu face 60 de ore pe aproape 3. 000 km, in timp ce un tren luxos parcurge 3. 300 km in doua zile. Cele mai lungi trasee pornesc de la Moscova, altele pleaca din mica enclava Kaliningrad, iar cateva trenuri leaga, cu foarte mare viteza, zona Benelux de Mediterana. Intra in articol pentru a vedea care sunt trenurile directe cu cel mai lung parcurs si cat costa biletele. De precizat ca exemplele de pret sunt orientative, existand cazuri in care la oferta biletele pot costa si de 4-5 ori mai putin decat daca ar fi cumparate chiar inainte de calatorie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )