Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Cel mai important eveniment astronomic al anului: eclipsa totala de Soare, vizibila luni in Statele Unite

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cel mai important eveniment astronomic al anului: eclipsa totala de Soare, vizibila luni in Statele Unite

O eclipsa totala de Soare ce va fi vizibila in anumite regiuni din Statele Unite va avea loc luni, acesta fiind cel mai important eveniment astronomic al anului. Denumita Marea Eclipsa Americana, aceasta este o eclipsa sora a celei care a putut fi observata in Romania pe 11 august 1999, adica in urma cu 18 ani, 11 zile si 8 ore - perioada la care o eclipsa se repeta ciclul Saros), informeaza TVR, care va transmite in direct evenimentul. continuă pe Hotnews

Marea eclipsa americana se vede in direct la TVR: cum s-au pregatit si ce investitii au facut americanii pentru cel mai important eveniment astronomic

Televiziunea Romana va transmite in direct Marea eclipsa americana, iar Dumitru Prunariu, Alexandru Mironov si Catalin Badea vor explica fenomenul pe intelesul tuturor.

Cel mai bun antivirus gratuit in 2017: solutii optime pentru PC-ul tau

Lupta pentru cel mai bun antivirus gratuit in 2017 se da, in continuare, intre nume cunoscute, iar noi va propunem o selectie din care puteti alege ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

Cel mai popular Tweet din istorie. Mesajul a fost publicat de fostul presedinte Barack Obama

Cel mai popular mesaj din toata istoria retelei Tweeter este cel publicat, acum patru zile, de fostul presedinte al SUA, Barack Obama, a anuntat postul CNBC.

Halep: In acest moment nu joc cel mai bun tenis. Faptul ca am castigat chiar daca joc mai putin bine este un mare plus

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, joi, dupa calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, ca meciul cu Anastasija Sevastova nu a fost deloc usor. Halep recunoaste ca nu joaca la cel mai bun nivel posibil, dar considera un mare plus faptul ca a reusit sa se impuna chiar daca a evoluat mai putin bine, potrivit news. ro.

Romania, in topul tarilor din UE cu cel mai mare risc de sclavie moderna

Romania se afla in primele cinci tari din Uniunea Europeana in care riscul de sclavie moderna este cel mai ridicat, se arata in raportul Modern Slavery Index 2017 . In top, pe langa tara noastra se gasesc Grecia, Italia, Cipru si Bulgaria.

Cel mai bogat om din Africa vrea sa faca investitii uriase in Europa si Statele Unite

Cel mai bogat om din Africa, nigerianul Aliko Dangote, intentioneaza sa investeasca intre 20 si 50 de miliarde de dolari in Europa si Statele Unite pana in 2025, in domenii precum.

Cel mai bogat om din Africa vrea sa investeasca pana la 50 de miliarde de dolari in SUA si Europa

Cel mai bogat om din Africa, Aliko Dangote, intentioneaza sa investeasca 20-50 de miliarde de dolari in Statele Unite si Europa, pana in 2025, in industrii precum energia regenerabila si petrochimie, relateaza Bloomberg.

Cel mai nou hotel al controversatului om de afaceri Mohammad Murad, premiat de un mafiot american

Cel mai nou hotel al investitorului Mohammad Murad a primit o distinctie de la Academia Americana de Stiinte ale Ospitalitatii, care are legaturi stranse cu Donald Trump.

China recastiga locul de cel mai mare creditor strain al S.U.A.

China a achizitionat cele mai multe titluri de trezorerie din ultimii sase ani in iunie, trecand peste Japonia ca cel mai mare imprumutator de peste hotare al guvernului SUA, conform datelor de ieri ale Departamentului Trezoreriei S. A, potrivit Reuters.

Unde sa te muti ca sa traiesti bine. Vezi topul oraselor cu cel mai ridicat nivel de trai

Melbourne, al doilea oras ca marime din Australia, este orasul in care se traieste cel mai bine din intreaga lume. Pe locul al doilea s-a plasat capitala Austriei, Viena. Topul oraselor cu cel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2878 seconds )