Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Cel mai interesant videoclip realizat cu Google Glass a aparut online

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel mai interesant videoclip realizat cu Google Glass a aparut online

Existenta Google Glass a fost marcata de experimente. Primul film porno, primele poze realizate facand cu ochiul, primele concerte vazute prin Google Glass. Mai nou, cativa producatori de filme au realizat poate cel mai interesant videoclip si asta din peste 1. 000 de poze facute cu Glass. continuă pe Adevărul

Ronaldo, cel mai bun jucator din lume potrivit revistei World Soccer

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucator din lume in 2013 in urma unui sondaj realizat de prestigioasa revista World Soccer. Ca o curiozitate, Ronaldo a mai castigat acest trofeu in 2008, an in care a primit si singurul sau Balon de Aur de pana acum. De altfel o singura data in ultimii opt ani castigatorul trofeului World Soccer a fost diferit de cel al Balonului de Aur. S-a intamplat in 2010 cand Lionel Messi a primit Balonul de Aur, iar Xavi Hernandez a primit trofeul pentru cel mai bun jucator in viziunea cititorilor World Soccer.

VIDEO: Cum se fabrica SUV-ul Macan, cel mai nou membru din familia Porsche

Porsche a inceput anul acesta productia SUV-ului Macan, cel mai nou model din gama marcii germane premium, la uzina din Leipzig, unde este asamblat in totalitate in concordanta cu principiile avansate de fabricatie modulara.

Business report: Cel mai valoros pasaport din lume. Cat te costa se devii cetatean european; Restantele statului omoara firmele, dar va fi si mai rau; De ce este blocata creditarea: bancherii cred ca firmele sunt prea riscante pentru a le acorda imprumut

Catastrofa din Grecia se repeta in America. Incarcat de datorii si cu economia in recesiune, Puerto Rico, stat aflat sub administratia SUA, este la un pas sa ajunga in situatia Greciei. nsula din Caraibe, cu 3,7 milioane de locuitori, da fiori. Scoala in Europa: Sansa de-a depasi conditia educationala a parintilor. Particularitatile Romaniei. Romania este tara europeana cu cel mai mare procent de copii care au acelasi nivel de educatie cu parintii lor. Indicatorul se numeste.

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor din sectorul 4, accesul fiind gratuit. Locul de joaca este acoperit, are aparate noi, viu colorate si distractive, cu amenajari.

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor din sectorul 4, accesul fiind gratuit, informeaza Agerpres.

Revista Fitness: Penelope Cruz are cel mai frumos corp. Cine sunt invinsele?

Are doi copii, dar este intr-o forma maxima. Asa ca nu e de mirare ca este vedeta cu cel mai frumos.

Ford se pregateste pentru cel mai activ an din istoria sa: va angaja 11.000 de persoane in 2014, insa doar in SUA si Asia

Ford are pierderi mari in Europa, fabrica de la Craiova a fost mai mult inchisa in ultimele trei luni, insa lucrurile stau cu totul altfel in SUA si in Asia unde vor fi angajati 11. 000 de oameni anul viitor, cea mai mare expansiune a efectivelor in ultimii 13 ani. In plus, Ford spune ca va lansa 23 de modele noi si restilizate in 2014, ceea ce face ca anul viitor sa fie cel mai activ din istoria companiei care fabrica peste 5 milioane de automobile anual.

Primaria sectorului 4 va inaugura, luni, cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti

Primaria sectorului 4 va inaugura luni cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti, potrivit institutiei. Locul de joaca are o suprafata de 815 mp si este dotat cu aparate noi, viu colorate, si cu amenajari menite sa stimuleze inventivitatea copiilor, capacitatea de a interactiona, cat si pofta de joaca.

Austria are cel mai tanar ministru de Externe, in varsta de 27 de ani

Sebastian Kurz este la 27 de ani cel mai tanar ministru de externe in istoria Austriei, numit in functie in aceast saptamana, scrie European Voice .

Fost director CIA: Victoria lui Bashar Al-Assad in Siria ar fi cel mai bun dintre trei scenarii oribile

Fostul director al CIA, Michael Hayden, a afirmat, joi, la Washington, ca victoria lui Bashar Al-Assad in Siria ar putea fi cel mai bun dintre trei scenarii oribile, relateaza AFP. Hayden, director al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )