Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Cel mai mare instrument muzical din lume

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cel mai mare instrument muzical din lume

Proiectat de arhitectul George Ashdown Audsley in anul 1904 si construit de o companie locala din Los Angeles, cel mai mare instrument din lume este o orga, care, la acea vreme, era conceputa din 10. 000 de tevi, iar costul initial a fost de 105. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

Cel mai mare producator de ulei de masline din lume, obligat sa apeleze la importuri din cauza secetei

Spania, cel mai mare producator de ulei de masline din lume, este obligata sa importe acest produs intrucat seceta prelungita a afectat grav recolta de masline din acest an, informeaza AFP. Am avut.

Cat se castiga la Mega Image, cel mai mare lant de supermarketuri din Romania

Retailerul belgian Mega Image, cel mai extins jucator din comertul local, cu peste 425 de magazine operate sub mai multe branduri, este unul dintre marii angajatori din Romania. Avand in vedere planurile retailerului de dezvoltare a retelei, angajarile.

Vanity Fair a decis! Ea este cea mai bine imbracata femeie din lume!

Surprinzator sau nu, cea mai bine imbracata femeie din lume, conform prestigioasei publicatii Vanity Fair, nu este vreo celebritate hollywoodiana, ci o sotie de politician! Iata despre cine este vorba! .

Cat se castiga la Mega Image, cel mai mare lant de supermarketuri din Romania

Retailerul belgian Mega Image, cel mai extins jucator din comertul local, cu peste 425 de magazine operate sub mai multe branduri, este unul dintre marii angajatori din Romania. Avand in vedere planurile retailerului de dezvoltare a retelei, angajarile vor continua. Adevarul iti spune cat se castiga la Mega Image.

Cea mai mare actiune de cautare din istoria recenta a Romaniei. Cronologia celor sapte zile de cand mii de oameni si cateva institutii il cauta pe pilotul Mircea Craciun, disparut la bordul unui planor

La 6 august, ora 12:30, un planor de ultima generatie era tractat de pe Aerodromul Ghimbav pentru a efectua un zbor de verificare dupa ansamblare. La bordul aparatului, in valoare de 200. 000 de euro, se afla Mircea Craciun, considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania. Cu un record personal de 700 de kilometri de zbor liber, pilotul se pregatea pentru a atinge recordul mondial de 1. 000 de kilometri. Planorul a disparut insa, iar 1. 350 de oameni, 11 aeronave si doua drone s-au mobilizat pentru actiunile de cautare. Aceasta este in continuare de negasit, la sase zile dupa disparitie. Citeste cronologia celor sase zile de eforturi zadarnice ale autoritatilor.

Un europarlamentar PSD anunta lansarea campaniei online VacantainRomania exact in ziua in care premierul Ponta a revenit la munca dupa o vacanta in Caraibe

Eurodeputata PSD Claudia Tapardel, copresedinta a Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului European, a initiat la inceputul lunii august campania online VacantainRomania, un demers prin care aceasta ii indeamna pe turistii romani sa promoveze cele mai frumoase destinatii de vacanta din tara noastra. Anuntul vine in aceeasi zi in care premierul Victor Ponta a revenit la munca dupa ce a petrecut o saptamana pe vasul de croaziera Oasis of the Seas intr-o excursie de o saptamana in Caraibe.

Festivalul Gemenilor: invazie de gemeni, tripleti si cvadrupleti la cea mai mare intalnire de acest gen din lume

Cel mai mare Festival al Gemenilor se organizeaza din 1975 in Ohio, SUA, iar la editia de anul acesta au luat parte peste 2. 000 de persoane. Gemeni, tripleti si cvadrupleti si-au dat intalnire la cea mai mare sarbatoare de acest gen din lume.

Acesta este cel mai bogat lacas de cult din intreaga lume. Avere impresionanta stransa din donatii

Templul Tirumala ar putea fi cel mai bogat asezamant de cult din lume. Potrivit oficialilor Bancii de Stat din India, templul are depozite de 4,5 tone de aur si sunt in curs de a depune alte 1. 000 de kilograme.

Sinteza Zilei: Imagini cu cel mai bogat om al planetei

Sultanul din Brunei este unul dintre cei mai fericiti pamanteni: are cea mai mare avere de pe planeta, a strans o colectie impresionanta de masini, iar tara pe care o stapaneste este invidiata pentru .

Cum au pus la punct trei detinuti, chiar de dupa gratii, un plan pentru a prada cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud

Trei detinuti incarcerati in Penitenciarul Bistrita sunt cercetati pentru furt, dupa ce au incercat sa sustraga terminale de cupru din Leoni, companie unde lucrau. Acestia au fost prinsi in urma unui control desfasurat de catre angajatii Penitenciarului Bistrita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )