Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat se castiga la Mega Image, cel mai mare lant de supermarketuri din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cat se castiga la Mega Image, cel mai mare lant de supermarketuri din Romania

Retailerul belgian Mega Image, cel mai extins jucator din comertul local, cu peste 425 de magazine operate sub mai multe branduri, este unul dintre marii angajatori din Romania. Avand in vedere planurile retailerului de dezvoltare a retelei, angajarile. continuă pe Wall-Street Ro

Cat se castiga la Mega Image, cel mai mare lant de supermarketuri din Romania

Retailerul belgian Mega Image, cel mai extins jucator din comertul local, cu peste 425 de magazine operate sub mai multe branduri, este unul dintre marii angajatori din Romania. Avand in vedere planurile retailerului de dezvoltare a retelei, angajarile vor continua. Adevarul iti spune cat se castiga la Mega Image.

VIDEO Cel mai mare instrument muzical din lume

Proiectat de arhitectul George Ashdown Audsley in anul 1904 si construit de o companie locala din Los Angeles, cel mai mare instrument din lume este o orga, care, la acea vreme, era conceputa din 10. 000 de tevi, iar costul initial a fost de 105. 000 de dolari.

Cel mai mare producator de ulei de masline din lume, obligat sa apeleze la importuri din cauza secetei

Spania, cel mai mare producator de ulei de masline din lume, este obligata sa importe acest produs intrucat seceta prelungita a afectat grav recolta de masline din acest an, informeaza AFP. Am avut.

Cat castiga un angajat al Profi

Retailerul Profi, care opereaza 324 de magazine in 154 de localitati din Romania, era la sfarsitul anului trecut al 15-lea cel mai mare angajator din tara, cu aproape 8. 000 de angajati, scrie.

Festivalul Gemenilor: invazie de gemeni, tripleti si cvadrupleti la cea mai mare intalnire de acest gen din lume

Cel mai mare Festival al Gemenilor se organizeaza din 1975 in Ohio, SUA, iar la editia de anul acesta au luat parte peste 2. 000 de persoane. Gemeni, tripleti si cvadrupleti si-au dat intalnire la cea mai mare sarbatoare de acest gen din lume.

Cat castiga un angajat Mega Image. Suma care v-ar putea lua prin surprindere

Un casier sau un lucrator comercial este angajat de Mega Image cu un salariu brut de 1. 300 de lei. La care se adauga bonuri de masa. Pe de alta parte, salariul unui sef de departament poate ajunge pana la 1. 800 de.

Traian Basescu cere unirea cu Republica Moldova: Aici nu este o problema de bani, ci este o problema de viitor. Cu cat un stat este mai mare, cu atat este mai important.

Traian Basescu a facut marti apel la unirea cu Republica Moldova spunand ca si Romania are nevoie de Republica Moldova. Cu cat un stat este mai mare, cu atat este mai important si are o greutate mai mare, a argumentat fostul presedinte.

Andreea Balan are cel mai bun show din Romania, au decis fanii Media Music Awards

Fanii Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, au hotarat ca Andreea Balan este artistul roman care ofera publicului cel mai bun show.

Rusia s-ar afla in spatele celui mai mare atac asupra Pentagonului

In urma cu aproximativ doua saptamani, Pentagonul a fost tinta unui atac cibernetic sofisticat care a afectat peste 4. 000 de angajati. S-ar parea ca rusii sunt in spatele acestuia. Avand in vedere numarul mare de atacuri cibernetice din ultimii ani, nu mai este o surpriza pentru nimeni ca razboaiele se poarta, cel putin in faza [] Rusia s-ar afla in spatele celui mai mare atac asupra Pentagonului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sinteza Zilei: Imagini cu cel mai bogat om al planetei

Sultanul din Brunei este unul dintre cei mai fericiti pamanteni: are cea mai mare avere de pe planeta, a strans o colectie impresionanta de masini, iar tara pe care o stapaneste este invidiata pentru .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )