Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Cel mai nou sport extrem de la Mamaia: Flyboarding. Radu Mazare a zburat deasupra apei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel mai nou sport extrem de la Mamaia: Flyboarding. Radu Mazare a zburat deasupra apei

Flyboarding-ul este cel mai nou sport extrem adus in Mamaia. Instalatiile foarte scumpe folosite de sportivi l-au atras imediat pe primarul Radu Mazare, cunoscut pentru pasiunea sa pentru sporturile marine. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cel mai nou sport extrem de la Mamaia: Flyboarding. Radu Mazare a zburat deasupra apei

Flyboarding-ul este cel mai nou sport extrem adus in Mamaia. Instalatiile foarte scumpe folosite de sportivi l-au atras imediat pe primarul Radu Mazare, cunoscut pentru pasiunea sa pentru sporturile marine.

VIDEO FOTO Cel mai nou sport extrem de la Mamaia: Flyboarding. Radu Mazare a zburat deasupra apei

Flyboarding-ul este cel mai nou sport extrem adus in Mamaia. Instalatiile foarte scumpe folosite de sportivi l-au atras imediat pe primarul Radu Mazare, cunoscut pentru pasiunea sa pentru sporturile marine.

Cel mai nou festival al Clujului, Colours of Cluj: patru zile de relaxare la inceput de august

Prima editie a festivalului Colours of Cluj le propune clujenilor seri de muzica si dans in centru. Trupele clujene The Glass Fish, Mojo Barrel, Mushroom Story, Satellites, Quantum Drive, Kaleidonescu si Natif, alaturi de sibienii de la Domino si invitatii speciali Marius Mihalache Band si Irina Sarbu vor concerta in Piata Unirii pentru clujenii ce-si petrec inceputul lunii august in oras.

Cel mai mare aeroport din Europa ar putea fi iNCHIS

Primarul Londrei, Boris Johnson, urmeaza sa prezinte unei comisii guvernamentale o serie de propuneri privind inchiderea sau redimensionarea aeroportului Heathrow, cel mai mare din Europa. Potrivit The Guardian, viito.

Liviu Marian Pop, PSD: Legea salarizarii trebuie aprobata in cel mai scurt timp

Legea salarizarii trebuie sa intre in vigoare, in cel mai scurt timp, potrivit senatorul PSD Liviu Marian Pop. Parlamentarul de Maramures si membrii PSD isi doresc sa acorde mai multa flexibilitate conducatorilor de institutii, se arata intr-un comunicat transmis redactiei.

Descoperire importanta pe un camp din Scotia. Arheologii sustin ca este cel mai vechi calendar din lume

Un numar de 12 vetre preistorice, vechi de circa 10. 000 de ani, au fost descoperite pe un teren din comitatul scotian Aberdeenshire si alcatuiesc cel mai vechi calendar lunar din lume, afirma arheologii britanici,.

Cel mai vechi calendar lunar din lume, descoperit de arheologi pe un camp scotian: Are aproape 10.000 ani

Pe un teren din comitatul scotian Aberdeenshire au fost gasite 12 vetre preistorice, vechi de aproape 10. 000 ani, ce alcatuiesc cel mai vechi calendar lunar din lume, potrivit arheologilor britanici, citati.

Cel mai vechi calendar din lume a fost descoperit in Scotia

In comitatul scotian Aberdeenshire au fost descoperite 12 puturi preistorice pe care arheologii britanici deja le-au catalogat a fi drept cel mai vechi calendar din lume.

Guvernul USL, cel mai cinstit din istoria Romaniei: Care au fost ministrii plecati pe motive de coruptie

Guvernul USL, prezentat de liderii formatiunii drept cel mai cinstit pe care l-a avut vreodata Romania se dovedeste a fi departe de aceasta titulatura. O duzina de ministri au fost nevoiti sa se retraga din.

FOTO Romanii vor ateriza la cel mai bun terminal din lume.

Din octombrie, romanii care viziteaza Londra vor avea ocazia de a experimenta facilitatile deosebite ale Terminalului 5, desemnat cel mai bun terminal din lume, in cadrul World Airport Awards 2012. Citeste si FOTO Aeroport sau hotel de lux? Terminalul T5 din Londra a fost votat cel mai bun din lume Zborurile British Airways pe ruta Bucuresti-Londra-Bucuresti vor fi transferate din 27 octombrie de pe Terminalul 3 pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Marea Britanie. Terminalul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )