Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Cele doua tronsoane de autostrada care vor fi deschise in aceasta vara. Cum arata ele acum

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cele doua tronsoane de autostrada care vor fi deschise in aceasta vara. Cum arata ele acum

Aproape 43 de kilometri noi de autostrada vor fi deschisi traficului vara aceasta sau cel tarziu pana in toamna - doua tronsoane de pe A1 Lugoj - Deva incepute inca din 2013. Cele doua loturi sunt practic singurele care chiar au sanse reale de a fi inaugurate in 2019, asta desi la inceputul anului autoritatile de la Transporturi promiteau 180 de kilometri. Vezi cum arata acum Lotul 3 si Lotul 4 de pe Lugoj - Deva si vezi de ce dupa finalizare in calea soferilor pe autostrada de la Sibiu la Nadlac va ramane multi ani o gaura de circa 13 km. continuă pe Hotnews

Lovitura dura pentru bugetari. Sase masuri drastice care vor taia veniturile, in varianta lui Eugen Teodorovici

Guvernul a inceput sa loveasca in bugetari. Pentru reducerea cheltuielilor, s-a ajuns la solutia taierii veniturilor. Eugen Teodorovici, ministru de Finante, are deja un plan cu mai multe masuri care ar urma sa fie adoptate. Sase masuri drastice care vor taia veniturile, in varianta lui Eugen Teodorovici Guvernul a hotarat reducerea cheltuielilor publice si intarirea .

VIDEO Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 si 4 ale Autostrazii Lugoj - Deva. in ce stadiu au ajuns lucrarile

Imagini aeriene publicate de CNAIR arata cat mai au de lucru constructorii celor 43 de kilometri de autostrada din vestul tarii, aflati de cinci ani in santier.

CCR discuta cele doua proiecte de revizuire a Constitutiei depuse in Parlament

Curtea Constitutionala va discuta, astazi, pe marginea respectarii dispozitiilor constitutionale in cazul celor doua proiecte de revizuire a Constitutiei depuse pentru dezbateri in Parlament de PNL-USR si PSD-ALDE.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea parte de suferinte mari in august

Aceste zodii vor avea mai degraba de suferit si isi vor incheia vara strivite de amaraciunea din sufletul lor. Vezi care sunt semnele ce nu au parte decat de suferinta spre finalul acestui anotimp! .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )