Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO Cele mai asteptate filme ale anului 2014: supereroi si mari actori ai Hollywoodului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai asteptate filme ale anului 2014: supereroi si mari actori ai Hollywoodului

Nymphomaniac, Lupul de pe Wall Street, Robocop si Hobbitul 3 sunt doar cateva dintre cele mai asteptate filme ale anului 2014. continuă pe Adevărul

Cele mai importante evenimente ale anului 2013, dezbatute in emisiunea Subiectiv

Razvan Dumitrescu a prezentat, in cadrul ultimei editii din 2013 a emisiunii Subiectiv, cele mai importante evenimente din anul care se apropie de final. Unul dintre evenimentele comentate de invitatii emisiunii a.

Cele mai elegante celebritati ale anului 2013

Actrita franceza Marion Cotillard a fost desemnata cea mai eleganta vedeta a anului 2013 de publicatia italiana Grazia, surclasandu-le pe Kate Moss, Victoria Beckham si modelul Miranda Kerr.

De urmarit: cele mai importante evenimente ale anului 2014

2014 incepe cu un nou stat ce s-a alaturat zonei euro, cu cea de-a 22-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarna si cu o decizie mult asteptata pentru Romania. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai importante evenimente ale noului an, evenimente menite sa.

Subiectiv. Vedeti cele mai amuzante gafe ale politicienilor romani

Cele mai amuzante gafe ale politicienilor romani din anul 2013 au fost prezentate si comentate in emisiunea Subiectiv de la Antena 3. in timp ce unii politicieni au reusit sa se facad e ras din cauza.

Cele mai bune 10 filme ale lui 2013

Daca Ronin 47 a fost desemnat cel mai nereusit film al anului 2013, iata ca Gravity, American Hustle si The Wolf of Wall Street se afla la polul opus, ocupand primele trei pozitii in clasamentul celor mai bune filme!.

Top 10 cele mai piratate seriale din 2013

Ca si pana acum, in 2013, pasionatii de seriale TV si-au manifestat entuzismul piratand intens ultimele episoade, motiv pentru inca un top 10. Cei de la TorrentFreak au realizat un nou top vizavi de cele mai piratate seriale ale anului 2013. Avand in vedere ca serialele produse in Statele Unite reprezinta un real succes pe intregul mapamond, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca doar creatii ale marilor studiouri au intrat in clasament. Game Of Thrones castiga [].

Topul celor mai piratate filme din 2013. Hobbitul: O calatorie neasteptata', pe primul loc

Hobbitul: O calatorie neasteptata/ The Hobbit: An Unexpected Journey a fost cel mai piratat film al anului 2013, fiind urmat indeaproape de Django dezlantuit/ Django Unchained, Furios si iute 6/ Fast Furious 6.

VIDEO Papa Francisc, prima rugaciune Angelus din 2014: Suveranul Pontif a lansat un apel la solidaritate si mai putina violenta

Papa Francisc a facut apel, miercuri, la mai multa solidaritate si mai putina violenta in lume in prima sa rugaciune Angelus a anului 2014, in fata unei multimi de credinciosi reunite in Piata Sfantul Petru, informeaza AFP.

VIDEO Actorul, fabrica de bani - Topul actorilor care in 2013 au generat cele mai mari incasari in cinematografe

Actrita Jennifer Lawrence, castigatoarea unui premiu Oscar, a ocupat locul fruntas in topul actorilor care au generat cele mai mari incasari in cinematografe in 2013, potrivit unui sondaj realizat in randul proprietarilor salilor de cinema din Sua, informeaza variety. com.

Cocul lui Audrey Hepburn simotul lui Elvis Presley, cele mai emblematice coafuri din istorie

Cocul purtat de Audrey Hepburn in Mic dejun la Tiffany, motul cantaretului Elvis Presley si tunsoarea actritei Jennifer Aniston in serialul TV Friends/Prietenii tai se numara printre cele mai cunoscute coafuri din istorie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )