Libnet.ro
UNICEF

12:00

Video! Cele mai bune 7 reprezentatii live marca Whitney Houston!

ADPM ADPM,
Video! Cele mai bune 7 reprezentatii live marca Whitney Houston!

Saptamana aceasta, mai exact pe data de 11 februarie, s-au implinit doi ani de cand Whitney Houston a incetat din viata, un moment extrem de tragic si o imensa pierdere pentru lumea muzicala internationala. Cu aceasta ocazie, ADPM va invita sa urmariti cateva dintre cele mai reusite reprezentatii live ale regretatei artiste. continuă pe ADPM

Tarile UE cu cele mai bune estimari de crestere a PIB in 2014. Romania, in top 10

Cea mai mare crestere a produsului intern brut PIB) al unei tari din Uniunea Europeana UE) ar putea sa ajunga la 4,2% in acest an, potrivit estimarilor Fondului Monetar International.

Tarile UE cu cele mai bune estimari de crestere ale PIB in 2014. Romania, in top 10

Cea mai mare crestere a produsului intern brut PIB) al unei tari din Uniunea Europeana UE) ar putea sa ajunga la 4,2% in acest an, potrivit estimarilor Fondului Monetar International. Romania intra in top 10 la nivel UE, cu perspective de crestere.

Cele mai bune lucruri pe care le poti cumpara in fiecare luna a anului

Cateodata, stii cand un anumit obiect va intra la reduceri. Dar se intampla de prea putine ori. Este o mare probabilitate ca tu sa cheltuiesti multi bani pe o geaca in noiembrie, in loc sa o fi cumparat mult mai ieftin in aprilie. Specialistii te invata care este cel mai profitabil moment ca sa-ti cumperi laptop, telefon sau haine.

Cele mai rapide carduri SD sunt create de SanDisk

In lupta dupa comparative absolute in materialele de marketing, SanDisk a creat cele mai rapide carduri de memorie din clasele SDHC si SDXC. Experienta ne-a demonstrat ca oamenii iti doresc cel mai rapid, cel mai mic, cel mai subtire, cel mai luminos, cel mai dotat gadget, indiferent din ce categorie face parte. Pentru ca acelasi principiu este valabil si in cazul cardurilor de memorie, cei de la SanDisk se mandresc cu titlul de creator al celor mai rapide carduri SD [].

Unul dintre cele mai scumpe timbre, scos la licitatie la New York: One-Cent Magenta este evaluat la 20 de milioane de dolari

Unul dintre cele mai celebre timbre din lume, One-Cent Magenta, emis in fosta colonie britanica Guyana, evaluat la 20 de milioane de dolari, va fi scos la licitatie pe 17 iunie, la New York, de casa Sothebys,.

FOTO Comuna Bezdead, locul 5 din 5 la concursul Cele mai frumoase sate din Romania

Asociatia Cele mai frumoase sate din Romania AFSR) a organizat, joi, 13 februarie la sediul Ambasadei Frantei in Romania, evaluarea si jurizarea candidaturilor depuse de 5 comune din Romania pentru obtinerea titlului de Satul Cultural al ROmaniei, 2014.

Cele mai scumpe apartamente de lux: un penthouse din Bucuresti, 2 milioane euro

Cele mai scumpe apartamente disponibile spre vanzare in marile orase ale tarii sunt, de regula, unitati locative nou-construite penthouse-uri. Cel mai adesea apartamentele de lux sunt situate in cartiere exclusiviste, cum ar fi zona de nord a.

VIDEO Mihai Traistariu are piesa pentru Eurovision:Nu mi-e frica de finala din Romania

Dupa ce a ocupat una dintre cele mai bune clasari ale Romaniei la Eurovision locul 4, in 2006, cu piesa Tornero Mihai Traistariu a tatonat terenul in fiecare an pentru o eventuala revenire in concurs. Anul acesta pare mai hotarat ca niciodata si are si o piesa pe care mizeaza: Im Sorry.

Care sunt cele mai periculoase E-uri din hrana zilnica? Aflati la Adevarul Live de la ora 15.00

Profesorul doctor Nicolae Hancu, presedintele onorific al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, vine la Adevarul Live sa vorbeasca despre cei mai intalniti aditivi nocivi din mancarea noastra de zi cu zi.

Adevarul Live: Care sunt cele mai periculoase E-uri din hrana zilnica

Profesorul doctor Nicolae Hancu, presedintele onorific al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, si Daniela Niculescu, director general CEF Romania, se afla la Adevarul Live, unde vorbesc despre cei mai intalniti aditivi nocivi din mancarea noastra de zi cu zi.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )