Libnet.ro
UNICEF

08:15

Unul dintre cele mai scumpe timbre, scos la licitatie la New York: One-Cent Magenta este evaluat la 20 de milioane de dolari

B1 B1,
Unul dintre cele mai scumpe timbre, scos la licitatie la New York: One-Cent Magenta este evaluat la 20 de milioane de dolari

Unul dintre cele mai celebre timbre din lume, One-Cent Magenta, emis in fosta colonie britanica Guyana, evaluat la 20 de milioane de dolari, va fi scos la licitatie pe 17 iunie, la New York, de casa Sothebys,. continuă pe B1

Cele mai scumpe apartamente de lux: un penthouse din Bucuresti, 2 milioane euro

Cele mai scumpe apartamente disponibile spre vanzare in marile orase ale tarii sunt, de regula, unitati locative nou-construite penthouse-uri. Cel mai adesea apartamentele de lux sunt situate in cartiere exclusiviste, cum ar fi zona de nord a.

Un timbru ar putea fi vandut la licitatie cu 20 de milioane de dolari

Unul dintre cele mai celebre timbre din lume, One-Cent Magenta, emis in fosta colonie britanica Guyana, evaluat la 20 de milioane de dolari, va fi scos la licitatie pe 17 iunie, la New York, de casa Sotheby039;s, informeaza AFP, citat de Mediafax .

Video! Cele mai bune 7 reprezentatii live marca Whitney Houston!

Saptamana aceasta, mai exact pe data de 11 februarie, s-au implinit doi ani de cand Whitney Houston a incetat din viata, un moment extrem de tragic si o imensa pierdere pentru lumea muzicala internationala. Cu aceasta ocazie, ADPM va invita sa urmariti cateva dintre cele mai reusite reprezentatii live ale regretatei artiste.

Cum a ajuns un timbru de 1 cent sa valoreze 20 de MILIOANE de dolari

Unul dintre cele mai celebre timbre din lume, One-Cent Magenta, emis in fosta colonie britanica Guyana, evaluat la 20 de milioane de dolari, va fi scos la licitatie pe 17 iunie, la New York, de casa Sothebys,.

Cel mai scump apartament scos la vanzare in Romania costa doua milioane de euro

Cel mai scump apartament scos la vanzare in sase din cele mai importante orase dinRomania este un penthouse din Bucuresti, cu sase camere, costand doua milioane de eurpp. in Capitala se situeaza cea.

Surpriza! Uite cine este cea mai dorita femeie din acest an!

De 13 ani, AskMen intocmeste unul dintre cele mai cunoscute topuri din lume, pe baza voturilor primite de la cititori. Iar in 2014, invingatoarea la categoria Cea mai dorita femeie este o surpriza.

The Telegraph include Photo Romania in topul celor mai importante festivaluri din lume.

Unul dintre cele mai importante festivaluri clujene, Photo Romania, a intrat in prima liga mondiala a manifestarilor de profil. Prestigiosul cotidian britanic The Telegraph a inclus Photo Romania Festival, cel mai mare eveniment dedicat fotografiei din Romania, in topul celor mai importante festivaluri de profil din lume. Acum a ajuns la cea de-a patra editie si este considerat drept cel mai important festival de fotografie din Europa de Est. Photo Romania reprezinta o serie de expozitii, .

Cele mai rapide carduri SD sunt create de SanDisk

In lupta dupa comparative absolute in materialele de marketing, SanDisk a creat cele mai rapide carduri de memorie din clasele SDHC si SDXC. Experienta ne-a demonstrat ca oamenii iti doresc cel mai rapid, cel mai mic, cel mai subtire, cel mai luminos, cel mai dotat gadget, indiferent din ce categorie face parte. Pentru ca acelasi principiu este valabil si in cazul cardurilor de memorie, cei de la SanDisk se mandresc cu titlul de creator al celor mai rapide carduri SD [].

FOTO Comuna Bezdead, locul 5 din 5 la concursul Cele mai frumoase sate din Romania

Asociatia Cele mai frumoase sate din Romania AFSR) a organizat, joi, 13 februarie la sediul Ambasadei Frantei in Romania, evaluarea si jurizarea candidaturilor depuse de 5 comune din Romania pentru obtinerea titlului de Satul Cultural al ROmaniei, 2014.

Japonezii care vor sa domine Internetul cumpara Viber, una dintre cele mai folosite aplicatii de mesagerie instant

Viber, una dintre cele mai cunoscute aplicatii de mesagerie instant, a ajuns in Japonia. Rakuten, una dintre cele mai mari companii cu servicii online, a decis s-o cumpere cu aproape un miliard de dolari. Vestea vine la cateva zile dupa ce oficialii Viber au spus ca nu negociaza o vanzare.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )