Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Cele mai bune hituri de vara lansate in anii 1990

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai bune hituri de vara lansate in anii 1990

Perioada verii reprezinta mereu o oportunitate pentru artisti de a-si lansa piese noi din dorinta de a influenta topurile muzica. Totodata, acestia tintesc, prin melodii, statul de hit al verii, lucru care uneori se poate verifica doar dupa ani de zile. Acesta este cazul unor piese precum Macarena, Genie in a Bottle sau If You Had My Love, cantate in anii 1990 si devenite melodii de referinta. continuă pe Adevărul

Xiaomi Mi4, comparat cu cele mai bune modele de la HTC, LG sau Samsung. A cucerit China piata?

Xiaomi si-a prezentat cel mai bun telefon. Mi4 se pune umar la umar cu cele mai bune telefoane de anul acesta si, pe alocuri, s-ar putea sa castige. Sa vedem cum se pozitioneaza Xiaomi Mi4 pe langa HTC One M8), Galaxy S5, LG G3 sau Xperia Z2. Xiaomi Mi4 a fost lansat intr-un stil similar Apple, iar acest flagship al companiei ar trebui sa o scoata din China si s-o faca o companie globala, dupa ce Mi3 a fost o [].

INTERVIU Solistul trupei The Cat Empire, Felix Riebl: Cred ca cele mai bune melodii apar aproape accidental, asa ca rezultatul final este o surpriza

Solistul trupei The Cat Empire, Felix Riebl, a acordat un interviu pentru Hotnews. ro in care a vobit despre povestea din spatele numelui trupei si despre prima experienta avuta in Romania. The Cat Empire va concerta in data de 31 iulie la Arenele Romane si membrii trupei promit ca va fi un spectacol total. Povestea din spatele numelui trupei este una simpla, fiind un trio la inceput, dupa o repetie, am observat desenul fratelui meu in varsta de opt ani de pe frigider care se numea the cat empire imperiul pisicii). Mai mult decat numele trupei, logo-ul este cel care spune multe despre muzica noastra, a declarat Felix Riebl.

Top 5 cele mai bune personaje fictive de pe marile ecrane inspirate din romane

Literatura a reprezentat mereu un punct de interes pentru regizori si producatorii de film care s-au inspirat sau au transpus in lungmetraje personaje din carti de succes. Astfel, din conturul literelor au prins carne si oase o serie de personaje fictive care au facut cinste atat industriei cinematografice, cat si culturii, printre care Hannibal Lecter, Gandalf sau James Bond.

Delicatese culinare si cele mai bune restaurante din Parga

Parga este renumita nu doar pentru zonele superbe in care te poti relaxa si distra in acelasi timp ci si pentru delicatesele culinare traditionale, cu restaurante moderne si elegante deosebite. Ce mancam in Parga .

Retrospectiva in aer liber a celor mai bune filme din Festivalul de Foarte Scurtmetraj

O retrospectiva a celor mai apreciate pelicule din cadrul Festivalului International de Foarte ScurtmetrajTres Court 2014 are loc vineri, de la 21. 30, in gradina Institutului Francez din Bucuresti. Cei prezenti vor putea viziona 16 dintre filmele cele mai indragite de public.

Nu conteaza ca Dunarea e la doi pasi, Braila are unul dintre cele mai mari tarife la apa potabila din tara

Desi au Dunarea la doi pasi, brailenii platesc printre cele mai mari tarife la apa din tara. Braila se afla pe locul 6 la nivel national cand vine vorba de apa scumpa, cu 4,29 lei pentru fiecare metru cub consumat. in aceeasi situatie sunt si galatenii si nemtenii avand de plata acelasi tarif la apa. Majoritatea operatorilor de apa din tara insa, practica tarife sub 3,8 lei/mc.

Studiu: Femeile din Spania, cele mai atragatoare din Europa

Femeile din Spania sunt cele mai dorite de barbatii din Europa, arata un studiu publicat de cel mai cunoscut portal de intalniri din Germania si site-ul de calatorii GoEuro, informeaza ziarul ABC, conform Agerpres.

Cum vom lua bani de la UE in 2014-2020. Cele mai consistente fonduri sunt alocate pentru infrastructura si agricultura

Proiectele comunitare care prevad dezvoltarea infrastructurii, agriculturii si programele regionale vor primi cele mai consistente fonduri in urmatorii ani.

Care sunt orasele din Romania cu cele mai multe crime

15 bebelusi si 420 de adulti au fost omorati in 2013, cele mai mare rate ale crimelor inregistrandu-se in Craiova si Iasi, arata raportul Institutului de Medicina Legala pe 2013.

De prin lume adunate! Cele mai COOL usi pe care le-ai vazut vreodata!

De la India, Portugalia sau Statele Unite ale Americii si pana la Italia, Japonia ori Spania, intr-o multime de tari se crede ca o usa frumos pictata este aducatoare de noroc! Iata, asadar, 25 dintre cele mai cool usi din lume!.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )