Libnet.ro
UNICEF

11:45

Delicatese culinare si cele mai bune restaurante din Parga

Antena3 Antena3,
Delicatese culinare si cele mai bune restaurante din Parga

Parga este renumita nu doar pentru zonele superbe in care te poti relaxa si distra in acelasi timp ci si pentru delicatesele culinare traditionale, cu restaurante moderne si elegante deosebite. Ce mancam in Parga . continuă pe Antena3

Xiaomi Mi4, comparat cu cele mai bune modele de la HTC, LG sau Samsung. A cucerit China piata?

Xiaomi si-a prezentat cel mai bun telefon. Mi4 se pune umar la umar cu cele mai bune telefoane de anul acesta si, pe alocuri, s-ar putea sa castige. Sa vedem cum se pozitioneaza Xiaomi Mi4 pe langa HTC One M8), Galaxy S5, LG G3 sau Xperia Z2. Xiaomi Mi4 a fost lansat intr-un stil similar Apple, iar acest flagship al companiei ar trebui sa o scoata din China si s-o faca o companie globala, dupa ce Mi3 a fost o [].

REVISTA PRESEI: Topul bancilor cu cele mai bune credite

Adevarul scrie ca miza crizei din Ucraina este statutul SUA in regiune, Germania si Rusia fiind pregatite sa administreze estul Europei. Capital prezinta topul bancilor cu cele mai bune credite. Gandul arata ascensiunea si declinul Puscasului Igor Ghirkin, liderul separatistilor prorusi din estul Ucrainei. Evenimentul Zilei publica un interviu cu directorul SRI, George Maior, despre riscurile lipsei unei legislatii care sa identifice posesorii de cartele pre-pay. Ziare. com lanseaza o intrebare despre posibilitate intrarii Republicii Moldova in UE. ProSport anunta ca Galca i-a convins pe sefi: Steaua muta pe piata transferurilor.

Casa Bruck, una dintre cele mai frumoase cladiri din Timisoara, salvata de un italian care si-a convins vecinii sa o renoveze

Un italian si-a convins vecinii sa puna mana de la mana pentru a renova una dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Timisoara, Casa Bruck. Construit in urma cu peste 100 de ani, in stilurile Art Nouveau si Secession, imobilul din Piata Unirii.

VIDEO Cele mai bune 5 roluri ale lui James Garner

Intr-o cariera extinsa de-a lungul a sase decenii, James Garner a interpretat cu precadere rolurile unor anti-eroi fermecatori, fiind astfel opus unor nume precum Doris Day, Julie Andrews si Sally Field. Garner, cunoscut in mod special pentru rolurile din serialele TV The Rockford Files si Maverick, a murit la varsta de 86 de ani, in resedinta lui din Los Angeles.

Business report: Topul bancilor cu cele mai bune credite; Ingineria romaneasca, ratacita pe strazile capitalismului: Scoate produse, dar nu prea gaseste cumparatori; De ce se va scumpi asigurarea obligatorie a locuintei

Cat va fi pensia in 2040, daca se nationalizeaza pilonul II de pensii. Efectele nationalizarii contribu65474;tiilor la pilonul II de pensii au fost analizate, alaturi de alte scenarii, intr-un studiu din 2012 al Expert Forum. Romania, pe locul 2 in UE ca numar al fraudelor cu fonduri europene. Romania ocupa locul al doilea in Uniunea Europeana, dupa Italia, din punct de vedere al numarului de fraude raportate in domeniul cheltuirii fondurilor europene.

Cele mai frumoase mansarde din cladiri istorice

Cladirile istorice nu au doar saloane elegante, scari de lemn sau marmura imbunatoare si intrari care denota prestigiu. Unele dintre ele stau excelent la capitolul spectacol si in spatiile de la mansarda. RO va prezinta cele mai frumoase.

Bronz perfect la tine acasa! Top 10 cele mai eficiente autobronzante ale momentului!

Daca visezi la o piele frumos bronzata, insa eviti statul la soare sau nu-ti gasesti timp pentru mers la plaja, iata care sunt cele mai bune produse autobronzante ale momentului si cateva trucuri foarte importante de folosire ale acestora, lucruri care iti garanteaza un bronz frumos si uniform, cu aspect natural!.

FOTO. Cum au aparut cele mai URATE cladiri din Galati

Din cauza lipsei de profesionalism si a coruptiei celor de care depinde urbanistica orasului, pe strazile Galatiului au aparut, in ultimii 10-15 ani, tot mai multe constructii ciudate, unele chiar hidoase. Este, de fapt, o manelizare a peisajului urban, la care fostii primari, de pana in 2012, Eugen Durbaca si Dumitru Nicolae, au asistat impasibili.

FOTO Cele mai frumoase cupluri din fata si din spatele camerelor de filmat

Primele scantei intre Angelina Jolie si Brad Pitt s-au aprins in 2005, in timpul filmarilor pentru Mr. Mrs. Smith/ Domnul si Doamna Smith. Noua ani mai tarziu, cuplul Brangelina revine pe marile ecrane in pelicula By The Sea, scrisa si regizata chiar de frumoasa actrita americana, scrie CNN.

Aceste tari sunt eficace: au cele mai bune scoruri la capitolul INOVATIE

INSEAD, WIPO si Cornell University au publicat Indicele INOVATIEI GII) care masoara abilitatea unei tari de a inova pe baza a cinci caracteristici interne: institutii, capital uman si cercetare, infrastructura, sofisticarea pietelor si gradul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )