Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cele mai haioase pacaleli de 1 aprilie din Europa

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cele mai haioase pacaleli de 1 aprilie din Europa

Fenomenul fake news a fost criticat pentru faptul ca induce opinia publica in eroare in privinta unor subiecte majore, de la alegerile prezidentiale din SUA la referendumul pentru Brexit de acum trei ani. insa exista o zi pe an in care toata lumea are voie sa participe la marea farsa, facand tot felul de anunturi, si aceasta este Ziua Pacalelilor, sarbatorita pe 1 aprilie. continuă pe Hotnews

Descoperiti. Cele mai puternice filierele straine din Romania

Andreea Sava a vorbilt la emisiunea Descoperiti despre cele mai puternice filiere straine din Romania. Disperata ca va ajunge la inchisoare, Elena Udrea nu a facut decat sa descrie mecanismul de.

VIDEO Cele mai spectaculoase cai ferate disparute. Povestea mega-proiectului la care s-a muncit cinci decenii si a primei cai ferate cu cremaliera

Calea ferata Deva - Brad, la a carei constructie au lucrat prizonieri sovietici si evrei, se numara printre cele mai spectaculoase proiecte de infrastructura, dar se inscrie in prezent intre caile ferate disparute ale Romaniei, alaturi de alte trasee legendare.

Cum vrea Seat sa lanseze cele mai ieftine masini electrice din piata si de ce acest lucru este complicat

Marca spaniola Seat are un loc special in uriasul plan de electrificare lansat de Volkswagen Group, iar misiunea nu va fi simpla, fiindca Seat ar trebui sa aduca in piata cele mai ieftine masini electrice si sa ajute mai multe marci ale grupului sa lanseze masini micute de oras. Cele mai ieftine masini electrice costa acum 22-23. 000 de euro, iar Seat vrea sa coboare sub 20. 000 de euro. Asadar, nu vorbim de o versiune de Logan electric, ci de o masina mult mai scumpa, insa scaderea pretului sub acel prag este complicata.

1 APRILIE - ZIUA PACALELILOR. Cele mai tari farse din istorie

1 aprilie este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene.

ZIUA PACALELILOR. 1 APRILIE. Cele mai tari idei de farse

Iata cele mai tari idei de farse pentru 1 APRILIE. incepe de la prima ora a diminetii pentru a avea timp sa te ocupi de toata lumea! ZIUA PACALELILOR. Coase.

Cele mai sanatoase tari din lume. Locul intai te va surprinde

Sase tari din clasametul celor mai sanatoase sari sunt in Europa. Locul intai este ocupat de Spania iar locul doi de Italia iar acest lucru se datoreaza dietei mediteranene. Spania a ajuns pe primul.

ALEXIS TSIPRAS: Romania si Republica Elena au cele mai puternice economii din Balcani

Premierul grec, Alexis Tsipras, a declarat astazi, ca Grecia si Romania reprezinta economiile cele mai puternice din Balcani, tarile cu cea mai puternica economie din Europa de Est.

Mircea Diaconu, la Strasbourg: Este fals! De cele mai multe ori, nu e vina celor de aici pentru ceea ce nu se face, ci mai degraba slabiciunea celor de acasa

Multe forte politice din Europa, si implicit din Romania, folosesc Bruxelles-ul ca pe un tap ispasitor pentru neputintele domestice, iar conceptul de identitate europeana este deseori prezentat la nivel.

INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UE intre orase si sate, atat in privinta persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza

Romania inregistreaza cele mai mari decalaje din UE intre localitatile urbane si cele rurale, atat in privinta proportiei persoanelor in risc de saracie, cat si a ponderii tinerilor care nici nu lucreaza si nici nu studiaza, se arata intr-o cercetare a Fundatiei Friedrich Ebert Stiftung Romania. Potrivit cercetarii, rata riscului de saracie in mediul rural era de 37,3%- de sase ori mai mare decat in mediul urban. Nici o alta tara europeana nu inregistreaza asemenea decalaje la nivelul UE-28, diferenta medie dintre rata riscului de saracie in urban si rural este de 3 pp, fata de 31 pp in Romania.

TARICEANU, LA 30 DE LA COLAPSUL REGIMURILOR DICTATORIALE DIN EUROPA DE EST: Povestea democratiei si libertatii nu a fost una simpla

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi ca la implinirea a 30 de ani de la caderea regimurilor dictatoriale din Europa de Est sunt sarbatorite valoarea si puterea libertatii, privilegiul de a trai in societati democratice, care ofera oportunitati si sperante majoritatii cetatenilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )