Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai sanatoase tari din lume. Locul intai te va surprinde

Antena3 Antena3,
Cele mai sanatoase tari din lume. Locul intai te va surprinde

Sase tari din clasametul celor mai sanatoase sari sunt in Europa. Locul intai este ocupat de Spania iar locul doi de Italia iar acest lucru se datoreaza dietei mediteranene. Spania a ajuns pe primul. continuă pe Antena3

Cea mai fericita tara din lume in 2019

A fost desemnat cel mai fericit loc de pe planeta in 2019. Nu este vorba despre Disney World, ci despre. Finlanda! Iata cum este posibil si intreg top 10 al celor mai fericite tari din lume! .

Stiati ca cea mai urata femeie din lume a primit zeci de cereri in casatorie: cum a ajuns sa fie vanduta

Exista multe imagini cu femei care au fost mai pution inzestrate cu frumusete si pe care publicul in general le-a numit, urate, dar Julia Pastrana este un caz total neobisnuit. Iar daca credeti ca doar accidental cineva a auzit de ea, va inselati pentru ca Julia a fost in lumina reflecoarelor o perioada si a [] .

Dieta de 8 ore: slabeste 4 kilograme cu cea mai scurta dieta din lume!

Aceasta reteta de 8 ore este numita si cea mai scurta dieta din lume. Este extrem de eficienta iar rezultatele sale se vad imediat. La prima vedere pare simplu, insa exista cateva reguli pe care trebuie.

Sorina Pintea, in control la unul dintre cele mai reclamate spitale din tara: Nu mi-a placut ce am vazut

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a fost in control la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, cea mai mare unitate medicala din Gorj. Pentru ca este unul dintre cele mai reclamate spitale din tara, de.

ALEXIS TSIPRAS: Romania si Republica Elena au cele mai puternice economii din Balcani

Premierul grec, Alexis Tsipras, a declarat astazi, ca Grecia si Romania reprezinta economiile cele mai puternice din Balcani, tarile cu cea mai puternica economie din Europa de Est.

Bugatti a dezvaluit cea mai scumpa masina din lume

Bugatii a dezvaluit ca a vandut o masina pentru fabuloasa suma de 11 milioane de dolari, care bate recordul anterior al unui Rolls Royce Sweptail, vandut cu un milion mai putin. Masina este facita din.

VIDEO WTA Miami: Petra Kvitova, invinsa in sferturi de Ashleigh Barty - Simona Halep, singura care o mai poate detrona pe Naomi Osaka de pe locul intai

Jucatoarea ceha de tenis Petra Kvitova, locul 2 WTA si cap de serie numarul 3, a fost invinsa, marti, cu scorul de 7-6 6), 3-6, 6-2, de australianca Ashleigh Barty, locul 11 WTA si cap de serie numarul 2, in sferturile de finala ale Miami Open.

Schimbare importanta la una dintre cele mai folosite banci din Romania. Vor fi impuse limite pentru depunerile si retragerile de numerar

ING Bank Romania a anuntat ca retragerile de la bancomate si depunerile de numerar la bancomate vor fi limitate la 15. 000 de lei pe zi incepand cu 1 aprilie. Clientii care vor sa retraga sau sa.

CSM Bucuresti o curteaza pe Simona Halep: Cum ar putea deveni colege cele mai importante sportive din Romania mileniului 3

Simona Halep este pe cale sa redevina prima tenismena a lumii, cu conditia sa o invinga pe Karolina Pliskova 7 WTA), in semifinalele turneului de la Miami. Acestea fiind spuse, Gabriela Gabriela Szabo,.

Ofertele eMAG pentru cele mai tari telefoane: Samsung, Huawei, iPhone

La eMAG au ajuns cele mai tari telefoane ale acestui moment. Le-am adunat pe toate aici - de la Samsung si Huawei pana la iPhone - ca sa stii ce alegi. Huawei P30 Pro e proaspat anuntat si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )