Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Che bella Roma! Trupa din capitala Italiei a facut si a opta minune: 2-0 cu Napoli!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Che bella Roma! Trupa din capitala Italiei a facut si a opta minune: 2-0 cu Napoli!

AS Roma s-a impus in derbyul cu Napoli si are opt victorii din opt posibile in Serie A si un golaveraj incredibil: 22-1!. continuă pe Adevărul

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la protestul din Capitala. Cum s-au batut protestatarii cu jandarmii si cum a fost huiduit Tatal Nostru

Pungesti nu uita, Tara e de partea ta, Rosia si Pungesti, doua inimi romanesti si Uniti salvam toata Romania au fost scandarile preferate pentru cei circa 2. 000 de oameni care au protestat miercuri seara pe bulevardele din Bucuresti fata de situatia din Vaslui. Multimea a tinut momente de reculegere pentru persoana alteori persoanele) care ar fi murit la Pungesti ?), au strigat demisia premierului si a ministrului de interne si au aratat in masa degetul mijlociu in fata Guvernului si la sediul PSD. Ulterior, zeci de protestatari s-au luat la bataie si la imbranceli cu jandarmii, marcand poate cel mai violent moment al protestelor din aceasta toamna in Capitala. Multimea a marsaluit pe sub Arcul de Triumf, s-a hudiduit copios momentul in care un grup a inceput sa rosteasca Tatal Nostru si au trecut prin fata TVR sa salute presa romana, plina de miciuna. Vezi in articol un reportaj marca HotNews. ro cu imagini de la protestul de miercuri seara.

Fatada unui bloc din Capitala s-a prabusit peste doua masini. Proprietarii nu au asigurari CASCO

Panica mare aseara pe soseaua Giurgiului din Capitala dupa ce o bucata din fatada unui balcon s-a prabusit peste doua autoturisme parcate in fata blocului. Proprietarii spun ca nu au asigurari CASCO, iar.

Un barbat de 66 de ani din Capitala, gasit impuscat in cap

Un barbat de 66 de ani din Capitala a fost gasit impuscat in cap, in locuinta sa din Sectorul 6 al Capitalei. Barbatul a fost gasit fara suflare chiar de catre fiul sau. Anchetatorii nu exclud varianta.

Un barbat din Capitala, gasit impuscat in cap

Un barbat din Capitala a fost gasit impuscat in cap, in locuinta sa din Sectorul 6 al Capitalei. Barbatul a fost gasit fara suflare chiar de catre fiul sau. Anchetatorii nu exclud varianta sinuciderii.

Ploaia a provocat haos in traficul din Capitala. Traficul se desfasoara ingreunat

Traficul rutier se desfasoara ingreunat pe mai multe strazi si la intrarile in Capitala. in mai multe zone s-au produs tamponari, din cauza ploii, informeaza purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )