Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Cinci ani de inchisoare pentru soferul cu Touareg care in 2015 a lovit intentionat o masina, in zona fantanii Miorita

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cinci ani de inchisoare pentru soferul cu Touareg care in 2015 a lovit intentionat o masina, in zona fantanii Miorita

Iulian Serban Sanducu, soferul unui Volkswagen Touareg care in 2015 a sicanat si a lovit in trafic un autoturism Dacia Logan, in zona fantanii Miorita din Capitala, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la cinci ani inchisoare cu executare pentru tentativa de omor calificat. Initial, el fusese achitat. continuă pe Hotnews

Cinci ani de inchisoare pentru soferul teribilist care in 2015 a pus in pericol viata unui alt sofer in zona Fantanii Miorita din Capitala - VIDEO

Iulian Serban Sanducu, soferul teribilist, care in 2015 a pus in pericol viata unui alt sofer in zona Fantanii Miorita din Capitala, a fost condamnat. Barbatul, acuzat de tentativa de omor calificat si.

VIDEO Trei americani de culoare, achitati dupa 36 de ani de inchisoare pentru o crima pe care nu au comis-o

Trei americani de culoare, condamnati la inchisoare pe viata cand erau adolescenti, au fost achitati si eliberati luni dupa ce au petrecut 36 de ani in inchisoare din cauza unei erori judiciare, scrie AFP.

Soferul cu Touareg care a sicanat si lovit intentionat, in 2015, o masina in zona fantanii Miorita din Bucuresti, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare (VIDEO)

Deznodamant neasteptat in dosarul unui bucurestean care a sicanat un alt sofer in trafic. 5 pasageri aflati in masina lovita si un pieton au fost raniti. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti l-au condamnat.

Caz SOCANT in JUSTITIA din SUA! Trei barbati, ACHITATI DUPA 36 DE ANI DE iNCHISOARE pentru o CRIMA pe care NU AU COMIS-O (VIDEO)

Caz socant in justitia americana. Trei americani de culoare, condamnati pe viata in adolescenta pentru crima, au fost eliberati luni, dupa 36 de ani de inchisoare, dovedindu-se ca sunt.

Doi artisti k-pop, condamnati la peste 5 ani de inchisoare pentru viol.Au filmat momentele si le-au postat pe internet

O curte de justitie din Coreea de Sud i-a condamnat, vineri, la 5 si 6 ani de inchisoare pe doi artisti k-pop pentru viol si distribuirea online de inregistrari video facute in secret in timpul actului sexual, informeaza Reuters.

Iohannis, la ceremonia de validare a celui de-al doilea mandat: Timp de cinci ani am ramas permanent conectat la problemele societatii VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la ceremonia de validare a celui de-al doilea mandat al sau la Cotroceni, ca timp de cinci ani a ramas permanent conectat la problemele societatii si s-a opus tendintelor regresive, el considerand ca toti decidentii trebuie sa-si asume ca nimeni nu e mai presus de lege.

Pedeapsa redusa cu 6 ani de inchisoare pentru pastorul olandez acuzat ca si-a violat nepotul de 5 ani

Cetateanul olandez in varsta de 78 de ani cu rezidenta in judetul Alba, trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de viol asupra unui minpr de 5 ani, a fost condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare.

Sase ani de inchisoare pentru un sofer din Briceni care a lovit mortal un pieton

Un barbat de 46 de ani din satul Tabani, Briceni, a fost condamnat la sase ani de inchisoare dupa ce in decembrie 2015, cand se afla la volanul unui Opel Kadett, in stare de ebrietate, a lovit mortal un pieton, in varsta de 36 de ani, iar apoi a parasit locul faptei.

Lovitura pentru Cristian Piedone. Procurorii DNA cer 15 ani de inchisoare pentru fostul primar, in dosarul Colectiv

Procurorii DNA cer 15 ani de inchisoare pentru fostul primar Cristian Popescu Piedone in dosarul Colectiv. La patru ani dupa incendiul devastator din clubul Colectiv, din Capitala, magistratii Tribunalului.

Doi preoti romano-catolici, condamnati la 40 de ani de inchisoare pentru abuzuri sexuale asupra elevilor unei scoli pentru hipoacuzici

Doi preoti romano-catolici, care au abuzat sexual timp de peste un deceniu elevi de la o scoala catolica pentru hipoacuzici, au fost condamnati luni la peste 40 de ani de inchisoare de un tribunal din Argentina, relateaza BBC si Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )