Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Clipul Guvernului pentru Centenar - bogatiile Romniei, ilustrat cu imagini din alte tari

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Clipul Guvernului pentru Centenar - bogatiile Romniei, ilustrat cu imagini din alte tari

Filmul de prezentare a Romaniei realizat de Guvern cu ocazia sarbatoririi Centenarului Marii Uniri este plin de erori gramaticale si contine imagini din alte tari, relateaza Digi24. continuă pe Hotnews

Dorina Rusu, membra a CNA, povesteste cum s-a trezit acuzata de lipsa de patriotism dupa ce a criticat clipul Guvernului pentru Centenar. Toti aia care critica guvernul de centenar sunt niste idioti

Dorina Rusu, propusa de presedintele Iohannis in Consiliul National al Audiovizualului, a relatat vineri, pe Facebook, cum s-a derulat sedinta in care a fost discutat clipul video facut de Guvern pentru celebrarea Centenarului. Toti aia care critica guvernul de centenar sunt niste idioti. M-am saturat de ca. turile astea, a fost concluzia unui membru CNA sustinator al Guvernului, scrie Dorina Rusu.

VIDEO Filmul Guvernului pentru Centenar - Romnia, gradina Maicii Domnului si tara nemuritorului Dracula, o insula de latinitate n Balcani, nascuta din contopirea dintre daci si romani

Un film de prezentare a Romaniei, la sarbatorirea Centenarului Marii Uniri, a fost prezentat joi in sedinta Cabinetului de la Alba Iulia si publicat pe site-ul Guvernului. in clip sunt prezentate atractiile turistice cele mai cunoscute, bogatiile naturale, sunt evocati marii saventi si creatorii atinsi de geniu. Romania este tara nemuritorului Dracula si a albastrului de Voronet, o insula de latinitate in Balcani, nascuta din contopirea dintre daci si romani.

Grupuri de romani din diaspora vin ,,in coloana in Romania pentru Centenar

Mai multe grupuri de romani din diaspora s-au organizat pentru a veni in Romania cu ocazia sarbatoririi Marii Uniri, la Alba Iulia. Reprezentatul grupului diaspora europeana a spus ca au ales sa vina pentru a se bucura de Centenar, nu pentru a.

Presedintele Iohannis a aprobat propunerea Guvernului pentru sustinerea de catre Romania a pactul ONU pentru migratie

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat, miercuri, la propunerea Guvernului Romaniei, Memorandumul cu tema ,,Participarea delegatiei Romaniei la Conferinta interguvernamentala la nivel inalt pentru adoptarea.

Presedintele Iohannis a aprobat propunerea Guvernului pentru sustinerea de catre Romania a pactului ONU pentru migratie

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat, miercuri, la propunerea Guvernului Romaniei, Memorandumul cu tema ,,Participarea delegatiei Romaniei la Conferinta interguvernamentala la nivel inalt pentru adoptarea.

Presedintele Iohannis a aprobat propunerea Guvernului pentru sustinerea de catre Romania a Compactului Global pentru Migratie

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat miercuri, la propunerea Guvernului, Memorandumul cu tema Participarea delegatiei Romaniei la Conferinta interguvernamentala la nivel inalt pentru adoptarea Compactului ONU.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )