Libnet.ro
UNICEF

10:15

Grupuri de romani din diaspora vin ,,in coloana in Romania pentru Centenar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Grupuri de romani din diaspora vin ,,in coloana in Romania pentru Centenar

Mai multe grupuri de romani din diaspora s-au organizat pentru a veni in Romania cu ocazia sarbatoririi Marii Uniri, la Alba Iulia. Reprezentatul grupului diaspora europeana a spus ca au ales sa vina pentru a se bucura de Centenar, nu pentru a. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Grupuri de diaspora vin in coloana in Romania pentru Centenar

Mai multe grupuri de romani din diaspora s-au organizat pentru a veni in Romania cu ocazia sarbatoririi Marii Uniri, la Alba Iulia. Reprezentatul grupului diaspora europeana a spus ca au ales sa vina pentru a se bucura de Centenar, nu pentru a participa la mitingurile de protest fata de politica guvernamentala.

FOTO Mii de romani din diaspora, la Alba Iulia pentru Ziua Nationala a Romaniei: Mergem la sarbatoarea Marii Uniri, nu la protest

Mii de romani din diaspora vin la Alba Iulia pentru a fi prezenti la manifestarile de Ziua Nationala programate sambata, 1 Decembrie.

Site-ul care ajuta magazinele romnesti din diaspora sa-si vnda produsele

O platforma online ii ajuta pe romanii plecati in strainatate sa gaseasca produse autohtone in 25 de tari din lume. Site-ul aduce la un loc peste 1000 de magazine, restaurante, cofetarii si patiserii cu specific romanesc din 450 orase.

Noua modificare a Codului rutier care baga spaima in romani: Din pacate, decizia a fost luata

Toti soferii romani trebuie sa stie ca modificarile aduse Codului rutier vizeaza si metoda de calcul a punctului de amenda. Asadar, miercuri, a fost depusa la Senat o prevedere legislativa pentru.

Cele mai bune bancuri cu Chuck Norris: De ce sunt hoti in Romania? Pentru ca Chuck Norris...

Erou al filmelor de actiune din anii 1980, Chuck Norris, intrat rapid in cultura romaneasca, fiind recunoscut pentru calitatea superioara a tehnicilor de lupta pe care le detine, ceea ce a dus la aparitia.

UN TRIBUNAL DIN CRIMEEA A DECIS: Retinerea pentru doua luni a unui marinar ucrainean

Un tribunal din Crimeea a decis retinerea pentru doua luni a unuia dintre cei 24 de marinari ucraineni capturati de Rusia, conform presei rusesti, scrie The Guardian.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )