Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO Cod rosu de inundatii si alerta maxima in Valea Jiului. Sute de oameni evacuati din calea apelor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cod rosu de inundatii si alerta maxima in Valea Jiului. Sute de oameni evacuati din calea apelor

Cod rosu de inundatii si alerta maxima pentru ISU Hunedoara in Valea Jiului. Sute de oameni au fost evacuati din calea apelor. continuă pe Adevărul

VIDEOFOTO Inundatii puternice in Valea Jiului O portiune dintr-un drum national din Hunedoara s-a rupt din cauza viiturii de pe Jiu

Circulatia rutiera pe DN 66 - Defileul Jiului - a fost inchisa vineri intre Bumbesti Jiu si Petrosani, in urma viiturilor de pe raul Jiu. De asemenea, este blocat DN 66 A Petrosani Campul lui Neag), unde din cauza inundatiilor s-a rupt o portiune de sosea. Municipiul Lupeni, unde a fost declarata starea de alerta maxima de catre autoritatile locale, este izolat complet din cauza imposibilitatii de a se mai circula dinspre Petrosani si spre Uricani, a transmis Prefectura Hunedoara.

COD ROSU DE INUNDATII! INHGA a emis o avertizare pentru judetul Hunedoara, unde Jiul si-ar putea iesi din matca

Hidrologiiau emis, vineri dimineata, o noua avertizare cod rosu de inundatii, valabila pe raul Jiu, intre orele 06:25 si 12:00. Potrivit INHGA, din cauza precipitatiilor inregistrate in ultimele.

COD ROSU DE INUNDATII! Hidrologii averztizeaza ca raurile din judetele Botosani si Iasi pot iesi din matca

Hidrologii au emis un nou cod rosu de inundatii care vizeazarauriledin judetele Botosani si Iasi. Potrivit INHGA, joi, in intervalul orar 7:00-12:00, din cauza cantitatii insemnate.

Cod rosu de inundatii in trei judete din Ardeal, in bazinele hidrografice Mures si Tarnave. A fost transmisa avertizare RO-ALERT

Hidrologii au emis un Cod Rosu de inundatii, valabil marti seara, in mai multe localitati din judetulele Alba, Sibiu si Mures.

VIDEO Dezastrul produs de torenti in Valea Jiului. Drumuri blocate, iar un sector al DN 66A a fost luat de ape

Dezastru produs de torenti in Valea Jiului. Drumul National 66 A Petrosani Campul lui Neag a fost inchis in aceasta dimineata, in zona Campul lui Neag, in urma unei viituri puternice.

Imagini dramatice pe Valea Jiului, dupa inundatiile care au facut prapad. Zeci de case au fost distruse de viitura

Prapad pe Valea Jiului in zona Valea de Brazi. Inundatiile au blocat Drumul National 66 A si au distrus zeci de gospodarii. Pompierii au intervenit de urgenta pentru salvarea oamenilor. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a avut nevoie de ajutoare din judetele limitrofe.

Alerta maxima pentru Donald Trump, dupa toate tratamentele de prevenire a coronavirusul. Anuntul echipei presedintelui

Donald Trump este in alerta dupa ce doua persoane care fac parte din echipa de organizare a mitingului de la Tulsa, Oklahoma, au fost infectate cu coronavirus. Anuntul a fost facut chiar de echipa presedintelui.

ULTIMA ORA Focsaniul si alte cateva localitati din Vrancea, sub Cod Rosu de ploi torentiale, vijelii si grindina

Municipiul focsani s-a aflat si luni sub avertizare Cod riosu, iar zeci de strazi din oras au fost inundate dupa ce reteaua de scurgere a appei nu a mai facut fata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )