Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Colegii Alexandrei protesteaza la Caracal. Mesaje sfasietoare: Alo, 112!!! Sunt Alexandra si vreau sa traiesc!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Colegii Alexandrei protesteaza la Caracal. Mesaje sfasietoare: Alo, 112!!! Sunt Alexandra si vreau sa traiesc!

Zeci de tineri s-au strans luni seara in fata Primariei Caracal si au pornit spre Politia Municipala purtand mesaje si scandand impotriva politistilor pentru a semnala ca cei in care Alexandra a crezut nu au salvat-o. continuă pe Adevărul

VIDEO Colegii Alexandrei protesteaza in fata Politiei Caracal: Alo, 112, sunt Alexandra si vreau sa traiesc

Colegii de la dansuri ai Alexandrei Macesanu, tanara de 15 ani ucisa in Caracal, protesteaza, luni seara, in fata sediului Politiei din oras. Alo, 112, sunt Alexandra si vreau sa traiesc este mesajul scris pe un carton tinut in mana de doi dintre colegii Alexandrei, relateaza Mediafax.

Colegii Alexandrei protesteaza in fata Politiei Caracal - VIDEO

Colegii Alexandrei Macesanu protesteaza chiar in fata Politiei Caracal. Adolsecenta iubea dansul si facea parte dintr-un ansamblu de dans popular. Colegii Alexandrei au venit imbracati in tricouri albe.

Colegii si prietenii Alexandrei protesteaza in fata Politiei Caracal: imi pare rau ca am crezut in voi. De azi, eu nu mai sun la 112 (FOTO, VIDEO)

Colegii Alexandrei, tanara de 15 ani ucisa in Caracal, au protestat zeci de minute in fata sediului Politiei din oras. Tinerii au afisat mai multe mesaje cutremuratoare, i-au scandat numele Alexandrei, au.

Digi 24: Cazul Alexandrei din Caracal a ajuns la BBC. Ce a aflat lumea despre tragedie

Cazul Alexandrei a fost dezbatut si de presa strana. Un reportaj despre reactia incredibil de lenta a autoritatilor romane a fost prezentat la BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )