Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi 24: Cazul Alexandrei din Caracal a ajuns la BBC. Ce a aflat lumea despre tragedie

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Cazul Alexandrei din Caracal a ajuns la BBC. Ce a aflat lumea despre tragedie

Cazul Alexandrei a fost dezbatut si de presa strana. Un reportaj despre reactia incredibil de lenta a autoritatilor romane a fost prezentat la BBC. continuă pe Hotnews

Calin Popescu Tariceanu, despre modul in care s-a actionat in cazul tragediei din Caracal: Anumite institutii nu-si fac treaba. Directorul STS ar trebui demis

Presedintele Senatului si al ALDE,Calin Popescu Tariceanu, a vorbit la Subiectiv despre neregulile descoperite in modul in care s-a actionat in cazul tragediei din Caracal. Rezulta.

Petitie online in cazul criminalului din Caracal. Peste 20.000 de persoane cer reintroducerea pedepsei cu moartea

Cel putin 20. 000 de persoane au semnat o petitie online prin care cer pedeapsa cu moartea pentru criminalul din Caracal. Petitia a fost semnata in mai putin de 24 de ore de peste 20. 000 de.

Descoperiti. Sapte minciuni uriase propagate de procurori in cazul tragediei din Caracal

Andreea Sava a prezentat in exclusivitatela Descoperiti sapte miniciuni uriase spuse de Asociatia Miscarea pentru Apararea Statului Porcurorilor referitoare la cazul crimei din.

Psiholog criminalist, in cazul crimelor din Caracal: Criminalul are probleme grave psihice. Un om normal nu poate face asa ceva

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a vorbit la Antena 3 despre crima care a ingrozit Romania. Un barbat din Caracal a ucis cu brutalitate doua adolescente. Oasele si hainele lor au fost gasite in curtea.

Pe 1 iunie, mama unei fete rapite si ucise o implora pe Carmen Dan sa se ocupe de cazul Luizei din Caracal: Vreti ca si aceasta familie sa pateasca la fel?

Pe 1 iunie anul acesta, Alina Vasile, mama unei fete rapite si omorata in urma cu doua decenii a postat pe Facebook un mesaj catre Carmen Dan, sefa de atunci a Ministerului de Interne, in care ii cerea sa faca uz de functie si sa se ocupe de cazul Luizei Melencu, fata disparuta in aprilie in Caracal.

Bogdan Licu, noi precizari in cazul crimei din Caracal: Informatiile furnizate de STS nu au fost foarte exacte

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, a facut noi precizari la Antena 3 cu privire la cazul adolescentei ucise in Caracal. S-a inteles faptul ca acest ucigas era o lista de suspecti in dosar.

Bogdan Licu, noi precizari in cazul crimei din Caracal: Informatiile furnizate de STS nu au fost exacte. A murit o fata care putea fi salvata

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, a facut noi precizari la Antena 3 cu privire la cazul adolescentei ucise in Caracal. S-a inteles faptul ca acest ucigas era o lista de suspecti in dosar.

Florin Iordache, in cazul crimei din Caracal: Au trebuit sa moara oameni sa constatam ca legea nu e buna si ca cineva nu isi face datoria

Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor, a vorbit la Antena 3 despre cazul copilei ucise si violate in Caracal. Politia a intervenit la 20 de ore dupa ce fata a sunat la 112 pentru ajutor si la trei.

Detaliu uluitor in cazul criminalului din Caracal! Ce s-a gasit pe pielea lui Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca a declarat ca nu o cunoaste pe Alexandra Macesanu si neaga acuzatiile aduse. Presupusul criminal s-a intors in cursul serii de 27 iulie in casa din care Alexandra a sunat disperata dupa.

CUTREMURATOR! Ce a aparut pe pagina de Facebook a Alexandrei, FATA DIN CARACAL rapita si ucisa

Un val de reactii emotionante au aparut pe retelele de socializare in cazul fetei din Caracal ranita si ucisa cu sange rece, in conditii revoltatoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )