Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Concertele lunii octombrie in Bucuresti: Vaya Con Dios, Loredana, Vunk siBonnie Tyler Smokie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Concertele lunii octombrie in Bucuresti: Vaya Con Dios, Loredana, Vunk siBonnie Tyler Smokie

Belgienii de la Vaya Con Dios revin la Bucuresti cu Farewell Tour, pe 5 octombrie, Loredana va prezenta fanilor noul show Reveria, pe 25 octombrie, iar membrii trupei Vunk promit un show de exceptie, pe 3 octombrie. De asemenea, sfarsitul lunii octombrie aduce in Capitala Festivalul SoNoRo. continuă pe Adevărul

Concertele lunii octombrie in Bucuresti: Vaya Con Dios, Loredana, Vunk si Festivalul SoNoRo

Belgienii de la Vaya Con Dios revin la Bucuresti cu Farewell Tour, pe 5 octombrie, Loredana va prezenta fanilor noul show Reveria, pe 25 octombrie, iar membrii trupei Vunk promit un show de exceptie, pe 3 octombrie. De asemenea, sfarsitul lunii octombrie aduce in Capitala Festivalul SoNoRo.

Vaya con Dios, tratament special pentru concertul de adio din Romania

Membrii trupei Vaya con Dios vor avea parte de un tratament special din partea gazdelor din Romania, unde vor sustine, duminica, 5 octombrie, la Sala Palatului, concertul de adio.

INTERVIU Dani Klein, solista Vaya con Dios: Romanii sunt tacuti si te respecta

Dani Klein 61 de ani), solista Vaya con Dios, spune ca nu a uitat de primirile calduroase pe care le-a avut din partea romanilor, fiind placut surprinsa de consideratia acestora. Cantareata a mai declarat ca dupa ultimul concert sustinut va inceta sa mai cante piese dintre repertoriul trupei belgiene, concentrandu-se pe transmiterea unor invataturi generatiilor mai tinere.

Revin ploile in mai multe regiuni ale tarii. Prognoza meteo pentru inceputul lunii octombrie

Inceputul lunii octombrie aduce ploi in mai multe regiuni ale tarii, in timp ce temperaturile vor marca, in zona de campie, o crestere de pana la 24 grade. Prognoza meteo pentru perioada 29 septembrie - 12.

Disparitia misterioasa a zborului MH370: Noi cautari subacvatice la inceputul lunii octombrie, in Oceanul Indian

La aproape sapte luni de la disparitia inexplicabila a cursei MH370 Malaysia Airlines, noi cercetari subacvatice vor fi efectuate la inceputul lunii octombrie, in Oceanul Indian, unde aeronava s-ar fi prabusit. Aparatul Boeing 777-200 al companiei din Malaezia a disparut in data de 8 martie, ;a scurt timp dupa decolare de la Kuala Lumpur cu destinatia Beijing.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )