Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Controale si amenzi in punctele de intrare in Baia Mare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Controale si amenzi in punctele de intrare in Baia Mare

Toate demersurile municipalitatii si a Prefecturii de a prelua Gara CFR Baia Mare in patrimoniu Primariei Baia Mare s-au soldat de fiecare data cu refuzuri. Avand in vedere ca acest punct de intrare este unul mizer, primarul Catalin Chereches a decis sa lanseze un program de verificare zilnic in care se vor da amenzi celor care o administreaza. Mai mult, verificari se vor face si in Autogara Baia Mare care arata deplorabila. continuă pe Adevărul

VIDEO Transfer de marca la HCM Baia Mare. Camilla Herrem a semnat cu vicecampioana Romanei

Camilla Herrem a semnat ieri seara un contract pe doi ani de zile cu HCM Baia Mare, vicecampioana Romaniei. Herrem este titulara in reprezentativa Norvegiei peste 130 de selectii) si a fost cotata la Mondialul din 2009 cea mai valoroasa extrema stanga. Nascuta in Sola, si-a inceput cariera handbalistica in orasul natal. in prezent joaca pentru Byasen HE, echipa la care evolueaza din 2006, acelasi an in care a debutat in nationala Norvegiei.

Ziua Unirii Principatelor Romane va fi sarbatorita si in Baia Mare

Vineri, 24 ianuarie 2014, de la orele 11. 00, in fata Palatului Administrativ din Baia Mare va avea loc manifestarea cultural-artistica, dedicata sarbatoririi Unirii Principatelor Romane. Cu aceasta ocazie vor avea loc mai multe moment artistice, iar evenimentul se va incheia cu Hora Unirii.

AUDIO Spovedania profesorului Cucosel din Baia Mare. Un scandal cu spaga, santaj si saruturi homosexuale. 50 de euro, asta era tariful

Caz deosebit de grav la universitatea de stat din Baia Mare. Un profesor recunoaste pe o inregistrare ca primeste bani pentru a-si ajuta studentii, printre care si politisti, sa treaca examenele. Timp de un an, cu aceasta inregistrare profesorul Constantin Cucosel a fost santajat de doi baimareni. Dascalul mai recunoaste si un sarut, la betie, cu un tanar.

VIDEO Un tanar a incercat sa jefuiasca un magazin, de doua ori in aceeasi noapte

Un caz cel putin ciudat s-a intamplat in Baia Mare, in dimineata zilei de 23 ianuarie. Un tanar baimarean a incercat de doua ori sa jefuiasca un magazin alimentar, insa de fiecare data a fost gonit de vanzatoare. Mai mult, baiatul a dat dovada si de lipsa de civism alegand sa-si faca nevoile in plina strada, chiar in fata magazinul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )