Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Transfer de marca la HCM Baia Mare. Camilla Herrem a semnat cu vicecampioana Romanei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Transfer de marca la HCM Baia Mare. Camilla Herrem a semnat cu vicecampioana Romanei

Camilla Herrem a semnat ieri seara un contract pe doi ani de zile cu HCM Baia Mare, vicecampioana Romaniei. Herrem este titulara in reprezentativa Norvegiei peste 130 de selectii) si a fost cotata la Mondialul din 2009 cea mai valoroasa extrema stanga. Nascuta in Sola, si-a inceput cariera handbalistica in orasul natal. in prezent joaca pentru Byasen HE, echipa la care evolueaza din 2006, acelasi an in care a debutat in nationala Norvegiei. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Piata Cetatii din Baia Mare va fi reabilitata

Un alt proiect finantat din fonduri europene a fost lansat in urma cu doar cateva zile in Baia Mare. Lucrarile prevad reabilitarea si promovarea identitatii culturale si istorice a Pietei Cetatii si a Turnului Stefan. Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013: Axa prioritara 1 Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor poli urbani de crestere, domeniul major de interventie 1.

Pentru soferi: trei tineri din Baia Mare au lansat o platforma ce te ajuta sa gasesti cel mai bun service auto

Trei tineri din Baia Mare cu studii in Danemarca au lansat AutoEconom. ro , o platforma ce ajuta proprietarii de masini sa gaseasca cel mai bun service si sa economiseasca timp si bani in intreg procesul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )