Libnet.ro
UNICEF

14:30

O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in Muntii Apuseni, la cea mai dura cursa de ATV-uri din Europa

Antena3 Antena3,
O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in Muntii Apuseni, la cea mai dura cursa de ATV-uri din Europa

Tragedie in judetul Cluj, la cea mai dura cursa de ATV-uri din Europa. O tanara de 24 de ani din Marea Britanie a murit in Muntii Apuseni, pe un traseu extrem de periculos, strivita de propriul ATV. Zona. continuă pe Antena3

O tanara din Marea Britanie a murit in Romania, dupa ce s-a rasturnat cu un ATV

O tanara din Marea Britanie si-a pierdut viata dupa ce s-a rasturnat cu ATV-ul, la un concurs de care a avut loc joi, 11 aprilie, in comuna Margau, din judetul Cluj.

INTERVIU Ce trebuie sa stie romanii din Marea Britanie despre BREXIT. Trei intrebari frecvente si raspunsurile concrete / Ambasadorul Mihalache: Apelul meu pentru toti este sa trateze lucrurile cu calm

BREXIT-ul creste tensiunea printre romanii din Marea Britanie. De la inceputul anului, sectia consulara a ambasadei Romaniei la Londra a primit zilnic in jur de 350 de cereri de pasapoarte. Mai mult decat poate fi procesat in conditiile logistice si umane ale sectiei.

O fetita de 11 ani din Iasi a murit din cauza gripei. Bilantul victimelor a ajuns la 196

Numarul persoanelor care au murit, in acest sezon, din cauza gripei a ajuns la 196, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Potrivit INSP, ultimul caz.

Brexitul a fost AMANAT cu inca cateva luni. Detaliile intelegerii dintre UE si Marea Britanie

Uniunea Europeana si Marea Britanie au cazut de acord cu amanarea Brexitului pana pe data de 31 octombrie, anunta BBC. Declaratiile oficialilor celor doua parti de dupa intalnire au fost, insa,.

Brexitul a fost AMANAT pana in toamna. Detaliile intelegerii dintre UE si Marea Britanie

Uniunea Europeana si Marea Britanie au cazut de acord cu amanarea Brexitului pana pe data de 31 octombrie, anunta BBC. Declaratiile oficialilor celor doua parti de dupa intalnire au fost, insa,.

Donald Trump critica Uniunea Europeana ca e prea dura cu Marea Britanie in privinta Brexit-ului

Presedintele Donald Trump a reprosat Uniunii Europene ca este prea dura cu Marea Britanie in ceea ce priveste Brexit-ul. Mare pacat ca Uniunea Europeana este asa dura cu Regatul Unit si.

Trump acuza Uniunea Europeana ca este prea dura cu Marea Britanie. Avertismentul presedintelui

Presedintele american Donald Trump le-a reprosat liderilor UE ca sunt prea duri cu Marea Britanie, in problema Brexit-ul. in context, el a acuzat Uniunea ca este si un partener comercial brutal in relatia cu SUA, avertizand insa ca acest lucru se va schimba.

Theresa May afirma ca isi doreste ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana cat mai curand posibil

Premierul britanic Theresa May a declarat ca isi doreste ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana cat mai curand posibil, explicand ca liderii UE au acceptat ca Regatul Unit ar putea parasi Blocul comunitar chiar inainte de luna octombrie, in cazul ratificarii acordului de Brexit, potrivit Mediafax citand The Guardian.

PRESEDINTIA ROMANA A CONSILIULUI UE: Marea Britanie trebuie sa spuna cum vrea sa foloseasca prelungirea Brexit-ului

Este extrem de important ca Marea Britanie sa explice miercuri Uniunii Europene cum intentioneaza sa foloseasca extinderea termenului limita pentru Brexit pe care vrea sa o solicite, a declarat marti, la Luxemburg, ministrul roman pentru afaceri europene, George Ciamba, inaintea unei reuniuni a Consiliului Afaceri Generale, relateaza Reuters.

ADRIAN VOLINTIRU, DIRECTOR GENERAL ROMGAZ: Avem in vedere extinderea capacitatii de exploatare din Marea Neagra

Romgaz urmareste extinderea capacitatii de explorare si exploatare din Marea Neagra, finalizarea investitiei de la Iernut si demararea celei de la Mintia, a anuntat, astazi, Adrian Volintiru, directorul general al producatorului de gaze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )