Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Corina lanseaza CEL MAI TARE CLIP din cariera pentru Fete din balcani, o colaborare cu Mira si Skizzo Skillz Da-i un PLAY aici

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO Corina lanseaza CEL MAI TARE CLIP din cariera pentru Fete din balcani, o colaborare cu Mira si Skizzo Skillz Da-i un PLAY aici

Corina vine cu o piesa dedicata fetelor din Balcani, frumoase, mereu tinere si care devin visul oricarui barbat. Skizzo SKillz. continuă pe Devorator Monden

Noua generatie! Ei se lupta pentru titlul Cel mai bun hairstylist din Romania!

Concursul Cel mai bun hairstylist din Romania se apropie de final. Zece hairstylisti talentati au fost alesi de juriul de specialitate si s-au calificat in finala, iar unul dintre ei va castiga marele titlu, dar si un premiu consistent, in valoare de 3000 de euro.

Serena Williams are cel mai rapid serviciu din acest an

Lidera mondiala Serena Williams a reusit sa serveasca in acest an cu peste 200 km/h si conduce intr-o ierarhie a celor mai puternice servicii data publicitatii de WTA.

Faze Tari: Cel mai cunoscut bordel din lume angajeaza inspectori de calitate; Peste 220 de obiecte au fost extrase din stomacul unui barbat din Africa de Sud; Ti-ai aseza fundul pe un asemenea closet? Obiectul mai putin obisnuit

Tanarul care isi fotografia obsesiv iubita de la spate s-a casatorit! Cum au aratat pozele de nunta!Murad Osumann a devenit faimos anul trecut dupa. Luna nasterii dicteaza modul in care vei muri. Calendarul alcatuit de specialistii americani. Luna in care te-ai nascut poate controla intr-o anumita.

CEL MAI BOGAT om din Rusia a divortat si fosta lui sotie vrea JUMATATE DIN AVERE

Daca aveti senzatia ca stiti cazuri de divort cu sume colosale implicate, nu stiti nimic. Fosta sotie a celui mai bogat rus, Vladimir Potanin, vrea jumatate din averea acestuia. Potanin are o avere.

DD Research: Cel mai ridicat IQ din Romania la nivelul elevilor, in Moldova [INFOGRAFIC]

35,4% dintre tinerii elevi romani sunt intreprinzatori in timp ce doar 8,5% au un profil realist, conform unui studiu al DD Research realizat cu sprijinul Samsung si eJobs . Studiul se bazeaza pe testul Holland, unul dintre cele mai eficiente.

Retro Kitch Pestele de televizor! Fish Eye Fest 2 ti-a pregatit cel mai amuzant concurs din aceasta vara!

Esti gata sa iei parte la o competitie care sa-ti aduca un premiu super cool? Ei bine, Fish Eye Fest.

Cel mai mare mars din istoria Republicii Moldova a adunat 5000 de oameni

In scuarul din fata Circului din Chisinau, miercuri, 10 iunie, la ora 16:00, s-au adunat mii de oameni imbracati in maiouri cu Renato Usatii si fluturand steaguri cu Partidul Nostru.

Golgheter fara varsta. Fostul coleg de atac al lui Mutu a fost, la 38 de ani, cel mai bun marcator din campionatul Italiei

Cu 22 de goluri marcate in 38 de meciuri, fostul coleg al lui Adrian Mutu din avanposturile Fiorentinei este, la 38 de ani, cel mai varstnic golgheter din istoria campionatului italian.

Faze tari: Remorca tinuta cu mana din masina, pe o sosea din Romania. Cum sa te depasesc, cand esti asa simpatic?; Ea e proprietara Soarelui, dar pe Pamant nu exista suficienti bani pentru el; Ea e femeia cu cel mai mare fund din lume. Abia se misca din

L-a dat in judecata pentru ca a refuzat sa divorteze de nevasta. Ce ii cere prin instanta amanta unui barbat de 88 de ani. Theodora Lee Corsell, in varsta de 67 de ani, a decis sa dea in judecata barbatul cu care a avut o relatie. Mesajul amuzant lasat de doi criminali periculosi, dupa ce au evadat dintr-o inchisoare de maxima securitate. Sute de oameni ii cauta. Doi criminali periculosi au reusit in mod ingenios sa evadeze dintr-o inchisoare.

Allview lanseaza X2 Soul Xtreme, cel mai bun si scump smartphone pe care il are

Visual Fan lanseaza sub brandul Allview modelul X2 Soul Xtreme, un smartphone cu ecran de 6 inci, dotari de varf si un pret pe masura specificatiilor. Daca te-ai obisnuit ca sub numele Allview sa gasesti doar telefoane low-end sau mid-range cu preturi mici, lucrurile se schimba cu X2 Xtreme, care se apropie prin pret de [] Allview lanseaza X2 Soul Xtreme, cel mai bun si scump smartphone pe care il are Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )