Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Corpul neinsufletit al generalul Qassem Soleimani a ajuns acasa. Iranienii au iesit in masa sa-i aduca un omagiu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Corpul neinsufletit al generalul Qassem Soleimani a ajuns acasa. Iranienii au iesit in masa sa-i aduca un omagiu

O mare de oameni a umplut strazile orasului Ahvaz din sud-vestul Iranului, astazi, pentru a aduce un omagiu generalului iranian Qassem Soleimani, ucis vineri, la Bagdad, intr-un raid iranian. continuă pe Adevărul

VIDEO Cine era generalul Qassem Soleimani, ucis de americani la Bagdad. Un amestec de James Bond si Erwin Rommel

Considerat de unii ca fiind cel mai popular om din Iran, ba chiar unul dintre cei mai puternici lideri din Orientul Mijlociu, generalul iranian Qassem Soleimani a fost a fost ucis vineri intr-un atac aerian lansat asupra convoiului lor pe aeroportul din Bagdad. Iranul ameninta SUA ca se va razbuna, in timp ce presedintele american a salutat asasinarea generalului, iar secretarul de stat a publicat imagini cu irakieni dansand pe strazi.

MAE transmite o avertizare de calatorie in Irak dupa uciderea generalul Qassem Soleimani:Are loc o escaladare a tensiunilor in zona Orientului Mijlociu

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani sa evite calatoriile care nu sunt absolut necesare in Irak, avand in vedere escaladarea tensiunilor in zona Orientului Mijlociu, generata de ultimele evenimente din aceasta tara.

Generalul Qassem Soleimani, cel mai important comandant militar al Iranului, a fost ucis de SUA

Cel putin opt persoane au fost ucise in noaptea de joi spre vineri in timpul bombardamentului asupra unui convoi pe aeroportul din Bagdad, la trei zile dupa atacarea ambasadei americane de catre demonstranti pro-iranieni, au anuntat oficiali ai serviciilor de securitate, transmite AFP.

Iranul isi plange generalul rapus de Statele Unite. Trupul neinsufletit al lui Qassem Soleimani a fost adus in tara, iar mii de iranieni au iesit in strada, scandand Moarte Americii (VIDEO)

Trupul neinsufletit al comandantului iranian Qassem Soleimani, ce si-a gasit sfarsitul intr-un raid aerian desfasurat de SUA in Irak, a fost readus in Iran, duminica, unde a fost omagiat demii de.

Generalul iranian Qassem Soleimani, ucis in urma atacurilor aeriene asupra Bagdadului

Pentagonul anunta uciderea unui lider militar iranian, generalul Qassem Soleimani, in urma atacurilo.

Cu cine a fost inlocuit generalul iranian Qassem Soleimani, ucis de americani la Bagdad

Ghidul suprem iranian Ali Khamenei l-a numit pe Esmail Qaani drept nou comandant al Fortei Al-Qods dupa uciderea comandantului acesteia, generalul Qassem Soleimani, vineri, pe un aeroport din Bagdad, informeaza Reuters.

Momentul in care drona americana a aruncat in aer convoiul in care se afla si generalul iranian Qassem Soleimani (VIDEO)

In noaptea de joi spre vineri, fortele armate americane l-au ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani, comandantul Fortei Quds, din cadrul Corpului Garzii Revolutionare Iraniene IRGC). Alaturi de general se.

Cine era generalul iranian Qassem Soleimani, ucis de un raid aerian american in Irak

Considerat de unii ca fiind cel mai popular om din Iran, ba chiar unul dintre cei mai puternici lideri din Orientul Mijlociu, generalul iranian Qassem Soleimani a fost a fost ucis vineri intr-un atac aerian lansat asupra convoiului lor pe aeroportul din Bagdad.

Preturile petrolului au crescut cu aproape 2 dolari dupa uciderea generalului Qassem Soleimani

Preturile petrolului au crescut vineri cu aproape 2 dolari pe baril, iar cotatiile aurului, yenului si obligatiunilor considerate sigure au urcat la randul lor, in urma atacului aerian american din Irak in care a fost ucis generalul iranian Qassem Soleimani, care a amplificat tensiunile dintre Statele Unite si Iran, transmite Reuters.

FOTO VIDEO Mii de irakieni au strigat Moarte Americii! la funeraliile generalului Qassem Soleimani si ale lui Abou Mehdi al-Mouhandis. Rugaciuni si proteste in Iran

Mii de irakieni scandau sambata Moarte Americii! la funeraliile generalului iranian Qassem Soleimani si ale lui Abou Mehdi al-Mouhandis, principalul sau locotenent in Irak, amandoi ucisi in raidul american, potrivit unui fotograf al AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )