Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cu cine a fost inlocuit generalul iranian Qassem Soleimani, ucis de americani la Bagdad

Adevărul Adevărul,
Cu cine a fost inlocuit generalul iranian Qassem Soleimani, ucis de americani la Bagdad

Ghidul suprem iranian Ali Khamenei l-a numit pe Esmail Qaani drept nou comandant al Fortei Al-Qods dupa uciderea comandantului acesteia, generalul Qassem Soleimani, vineri, pe un aeroport din Bagdad, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

Cine era generalul iranian Qassem Soleimani, ucis de un raid aerian american in Irak

Considerat de unii ca fiind cel mai popular om din Iran, ba chiar unul dintre cei mai puternici lideri din Orientul Mijlociu, generalul iranian Qassem Soleimani a fost a fost ucis vineri intr-un atac aerian lansat asupra convoiului lor pe aeroportul din Bagdad.

Generalul iranian Qassem Soleimani, ucis in urma atacurilor aeriene asupra Bagdadului

Pentagonul anunta uciderea unui lider militar iranian, generalul Qassem Soleimani, in urma atacurilo.

Momentul in care drona americana a aruncat in aer convoiul in care se afla si generalul iranian Qassem Soleimani (VIDEO)

In noaptea de joi spre vineri, fortele armate americane l-au ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani, comandantul Fortei Quds, din cadrul Corpului Garzii Revolutionare Iraniene IRGC). Alaturi de general se.

VIDEO Cine era generalul Qassem Soleimani, ucis de americani la Bagdad. Un amestec de James Bond si Erwin Rommel

Considerat de unii ca fiind cel mai popular om din Iran, ba chiar unul dintre cei mai puternici lideri din Orientul Mijlociu, generalul iranian Qassem Soleimani a fost a fost ucis vineri intr-un atac aerian lansat asupra convoiului lor pe aeroportul din Bagdad. Iranul ameninta SUA ca se va razbuna, in timp ce presedintele american a salutat asasinarea generalului, iar secretarul de stat a publicat imagini cu irakieni dansand pe strazi.

Preturile petrolului au crescut cu aproape 2 dolari dupa uciderea generalului Qassem Soleimani

Preturile petrolului au crescut vineri cu aproape 2 dolari pe baril, iar cotatiile aurului, yenului si obligatiunilor considerate sigure au urcat la randul lor, in urma atacului aerian american din Irak in care a fost ucis generalul iranian Qassem Soleimani, care a amplificat tensiunile dintre Statele Unite si Iran, transmite Reuters.

VIDEO O televiziune din Irak prezinta imagini ale raidului aerian american din Bagdad Momentul in care generalul iranian este ucis

O televiziune din Irak a difuzat o inregistrare video care pare sa surprinda raidul aerian american efectuat la Bagdad, soldat cu moartea generalului iranian Qassem Soleimani, scrie Mediafax.

Cine era generalul Soleimani, ucis de americani la Bagdad: om-cheie al influentei Teheranului in Orientul Mijlociu, unul dintre cei mai populari oameni din Iran dar si un star pe Instagram

Puternicul general Qassem Soleimani, ucis vineri la Bagdad intr-un raid american, era unul dintre cele mai populare personaje in Iran si considerat un adversar redutabil al Statelor Unite si al aliatilor sai, potrivit AFP.

Liderul suprem iranian promite razbunare dupa uciderea generalului Qassem Soleimani

Autoritatile de la Teheran au calificat drept o escaladare extrem de periculoasa uciderea generaluuil iranian Qassem Soleimani, emisar al Republicii islamice in Irak si lider pro-iranian, ntr-un raid american la Bagdad. Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem iranian, s-a angajat vineri sa razbune moartea lui Soleimani, informeaza AFP.

SUA, decizie radicala, dupa ce Iranul a promis ca va razbuna moartea generalului Qassem Soleimani

Statele Unite vor trimite inca aproximativ 3000-3500 de militari in Orientul Mijlociu, ca urmare a amenintarilor sporite la adresa trupelor americane din zona in urma uciderii generalului iranian Qassem Soleimani, au declarat vineri oficiali de la Washington.

Iranul promite razbunarea mortii generalului Soleimani, ucis de catre Statele Unite, la momentul potrivit: A fost cea mai mare greseala Liderii lumii se tem de un nou razboi in Golf

Iranul a promis sa razbune la momentul potrivit si in locul potrivit asasinarea unuia dintre puternicii sai generali, Qassem Soleimani, ucis vineri intr-un atac cu drona condus de Statele Unite la Bagdad, o escaladare care ridica temeri privind un conflict deschis intre cele doua tari inamice, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )