Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Crysis din 2007, reinventat pentru PC-urile din 2020: de ce e posibil sa nu-l poti juca

Playtech Playtech,
VIDEO Crysis din 2007, reinventat pentru PC-urile din 2020: de ce e posibil sa nu-l poti juca

La momentul lansarii, in 2007, Crysis a fost cel mai spectaculos joc video din punct de vedere grafic. in 2020, va fi relansat pentru hardware-ul actual in versiunea Remastered. Daca esti. continuă pe Playtech

O noua tara din Europa, restrictii pentru romani. Ce trebuie sa stim

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, incepand cu 20 august tranzitul persoanelor care calatoresc din Romania, Bulgaria, Croatia sau Macedonia de Nord si care nu depaseste o durata de 12 ore este permis fara prezentarea unui test negativ de coronavirus. O noua tara din Europa, noi restrictii pentru cetatenii romani. Ce trebuie sa cunoastem Sunt .

Ilie Nastase, cadou din alta lume pentru sotie. A spart un sfert de milion de euro

Ilie Nastase si-a aratat aprecierea fata de sotia sa cu un cadou de lux. Fostul tenismen i-a daruit tinerei sale sotii, de ziua ei, o masina in valoare de nu mai putin de 240. 000 de euro. Frumoasa bruneta s-a ales cu ultimul model de Bentley. Ilie Nastase, cadou deosebit pentru sotie. A spart un sfert .

Angajatii a doua spitale din Craiova, cercetati pentru zadarnicirea combaterii pandemice

Sefii de laboratoare de la doua spitale de stat din Craiova sunt suspectati ca au refuzat sa primeasca pentru testarea COVID probe recoltate de catre DSP Dolj in cadrul unor anchete epidemiologice, sub pretextul ca sunt prea aglomerati si ca au de lucrat pe aparatele PCR teste din judetele limitrofe. in realitate, aceste laboratoare faceau teste pentru persoane care aveau nevoie de ele ca sa plece in calatorie in strainatate, arata un comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova, conform Digi24.

Biden: As inchide din nou tara pentru a combate pandemia de covid-19

Candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii SUA nr. ), Joe Biden, a afirmat ca ar fi de acord sa inchida din nou tara, daca oamenii de stiinta ar recomanda acest lucru pentru.

Sprijinul nerambursabil de pana la 45% din valoarea proiectelor, pentru industria cinematografica

Guvernul Romaniei a aprobat modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 4212018 pentru inst.

Raluca Turcan: Este absolut imposibil ca Guvenrul sa asigure masti pentru toti copiii din tara aceasta, pentru toti profesorii (VIDEO)

Cu numai trei saptamani inainte de inceperea scolilor oficialii vin cu o veste proasta pentru parinti si copii. Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca este imposibil ca executivul sa asigure masti de.

Raluca Turcan: Este absolut imposibil ca Guvernul sa asigure masti pentru toti copiii din tara aceasta, pentru toti profesorii (VIDEO)

Cu numai trei saptamani inainte de inceperea scolilor oficialii vin cu o veste proasta pentru parinti si copii. Vicepremierul Raluca Turcan anunta ca este imposibil ca executivul sa asigure masti de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )